• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A. Stanojević

05.10.2023

22:16

"Rastin film je propao jer sam zabranila svoj lik i delo", Ana Nikolić besna na bivšeg, a onda progovorila o velikoj krađi njenih para! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Rastin film je propao jer sam zabranila svoj lik i delo", Ana Nikolić besna na bivšeg, a onda progovorila o velikoj krađi njenih para! (VIDEO)

Podeli vest

Ana Nikolić pojavila se na rođendanskom slavlju svog prijatelja i frizera Stevana Radivojevića gde se ponovo osvrnula na svog bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu koji je nedavno izjavio da bi joj ponudio pomoć ukoliko bi zatražila. Njoj je ovo veoma zasmetalo, pa mu je sada poručila da je ne spominje i izjavila da je njegov film propao.

Ana je stigla u elitni hotel sama, a novinari su je odmah pitali zbog čega kasni:

- Kasnim zato što nisam normalna, ja se udajem i razvodm i oko svih krucijalnih stvari odlučujem za minut, a šta ću da obujem i šta ću da obučem je jedna agonija da ja smršam dva do tri kilograma dok se ispresvlačim.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

Na konstataciju novinara da u svakom intervjuu spomene bivšeg supruga Rastu, Ana se pobunila:

- Ne, ne, uopšte ga ne spominjem nego on spominje mene, a ja bih ga zamolila ovim putem da me više ne spominje. Mi nismo više ništa, ja sam sada samo majka njegovog deteta i neka me malo zaboravi i neka počne da zarađuje na nekim drugim zvezdama. Dosta sam mu dala na marketingu, dosta sam mu dala para, zaradio je i previše! I Vanja, pi**a da vrati pare, to moram da kažem. Moje pare prvo, pa onda Rastine - poručila je Nikolićeva.

Na novinarsko pitanje kako se slažu oko ćerke Tare, Ana je najpre pitala:

- A vi ste socijalno, je l'? E pa, dobro se slažemo, to je zapravo jedino oko čega se slažemo, to je vrlo lepo određeno kada ona ide tamo. Ja sam i dalje jedini staratelj i tako će ostati - naglasila je ona i dodala da je isprovoicirana Rastinom pesmom odlučila da progovori o nestalom novcu od strane njegovog saradnika Vanje Ulepića, muzičkog producenta:

Foto: ATAIMAGES/caslav vukojicic

 

 

- Rasta onako perfidno iz "off-a" provocira, ima neku glupavu pesmu neki antihit kao "ja sam u grupi štakora koja je želela da on bude iza zatvora", ne znam već više šta je lupetao i "Vanja pi**o, vrati pare". E pa prvo taj Vanja i novac koji je legao na taj "Basiviti" gde je banka podigla novac i moj novac je misteriozno nestao. 

Ana se osvrnula i na Rastin autobiografski film "3211" za koji tvrdi da je propao:

- Film je propao jer sam zabranila lik i delo svoj jer on nije Frenis Ford Kopola, kad bude možda će nekada raditi film o meni. Jedino tačno što je rekao je da mene mogu da glumim samo ja - kazala je Nikolićeva koja dodaje i da postoji šansa da se ona pojavi u drugom delu filma, ali za ogroman novac.

Šta je još kazala Ana, pogledajte u videu ispod:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija