• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.10.2023

22:33

Draško Stanivuković se javno obratio Slobi Radanoviću! Zbog ovoga odmah alarmirao, uputio mu jake reči (FOTO)

ata/Shutterstock

Estrada

Draško Stanivuković se javno obratio Slobi Radanoviću! Zbog ovoga odmah alarmirao, uputio mu jake reči (FOTO)

Podeli vest

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, javno je čestitao Slobi Radanoviću jer je pomogao porodici iz Bijeljine koja živi u teškim uslovima.

Pevač Sloba Radanović nedavno je posetio porodicu Novaković iz Bijeljine koja živi u teškim uslovima i tim povodom im je saopštio lepe vesti. 

Naime, skupljen je novac za renoviranje njihove kuće, a radovi uskoro treba da počnu. Tim povodom se Sloba oglasio na svom Instagram profilu i podelio slike sa porodicom uz emotivnu poruku.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sloba Radanovic (@slobaradanovic)

- Bravo za sve koji su se angažovali da pomognemo Novakovićima. A sad idemo dalje. Mnogo je ljudi kojima je potrebana pomoć, svuda oko nas. Ne budite nemi na tuđu nesreću, nego reagujte i učinite nešto. Svako dete zaslužuje da bude sito i srećno. Volim vas - poručio je pevač.

U komentarima pevaču se odmah obratio i gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković koji mu je poručio samo kratko:

Foto: Instagram printscreen

 

- Bravo, svaka ti čast - napisao je Draško. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija