• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

06.10.2023

12:12

Poznati reper otvorio profil na platformi za odrasle: "Ja sam s*ks simbol, startuju me i žene i muškarci"

Printscreen/Instagram

Estrada

Poznati reper otvorio profil na platformi za odrasle: "Ja sam s*ks simbol, startuju me i žene i muškarci"

Podeli vest

Marko Milivojev, popularni Mili, per meseci je u žiži javnosti zbog svađe sa Devitom. To priča bi se brzi i zavšeila, ali je reper rešio da podigne prašinu, te je otvorio profil na platformi za odrasle, Onli fans.

Popularni reper otkrio je sada koliko često je aktvivan na platformi za odrasle.

- Imam Oli fens, ali nisam nešto preterano aktivan. Gotivno mi je bilo da to uradim jedini kao muškarac. Ja gledam da sam s*ks simbol i što se tiče muškaraca i žena, mene svi vole. Nisam toliko aktivan i ne dajem se tamo, uglavnom su to slike neke do pojasa - rekao je Mili koji je otkrio i šta mu to na pomenutoj mreži pišu pripadnice lepšeg pola:

- To je ludilo. Skoro me je jedna devojka oduševila, nije bilo ni vulgarno ni eksplicitno, napisala mi je: "Ja sam Mila, ti si Mili, ajde da se milujemo". To je meni kidanje jer volim originalne upade.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Kako je rekao tada, na račun mu ležu pare od pomenute mreže.

- Zarađujem, mada ne znam da li sam ikada podigao tu lovu, nešto mi uvek šalju. Meni to služi više zbog konekcije sa publikom koja želi da me vidi u nekom privatnom svetlu - objasnio je Mili tad.

Podsetimo, Mili i pevač Devito, ušli su u oštri sukob svojevrmeno, a sve zbog pesme "Mili, Mili" koju je objavio Devito, a za koju je Mili tvrdio da je prvo ponuđena njemu, te da ga je kolega molio da je snimi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"
Fudbal

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"

Teške reči uputili su ruski treneri na račun legende srpskog fudbala Saše Ilića (46)! Tek što je preuzeo klupu ruskog kluba Nižnjeg Novgoroda, tamošnji treneri ostrvili su se na njega i poručili da on nema dovoljno jaku trenersku biografiju da bi postao strateg ove ekipe.

05.05.2024

12:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija