• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.10.2023

14:02

"Votkom perem noge, ja ne pijem" Ana Nikolić ponovo šokira, sada najavila koncert na Ušću

Maša Banđur

Estrada

"Votkom perem noge, ja ne pijem" Ana Nikolić ponovo šokira, sada najavila koncert na Ušću

Podeli vest

Urnebesnim izjavama Ane Nikolić nema kraja, a u najnovijoj je objasnila za šta košristi votku, kao i kada će održati koncert i gde.

Ana je sinoć bila gost na rođendanskom slavlju frizera Stevana Radivojevića i tom prilikom dala je izjavu za emisiju Ekskluzivno u kojoj je objasnila otkazivanje koncerta u "Štark Areni":

Foto: Youtube printscreeen

 

 

- Ja sam znala da koncerta u Areni neće biti...Sada sam se usresredila na Ušće. Korona mi je pokvarila prošli projekat ''Klinika''... od tada je sve bilo nešto usput, slabo... što bi pokojna Marina rekla ''seci uši, krpi dupe''! Evo ja sada posle noćnog provod aidem pravo u studio da pevam novu pesmu, ne mrzi me da to radim i u tri ujutru - rekla je pevačica.

Alkohol se stalno vezuje za Anu, a ona je sada objasnila za šta joj je potrebna votka koju je nedavno kupovala u ogromnim količinama, te snimljena u jednom marketu:

- Hodala sam na nekom snimanju po Medini bosa... u šest sati ujutru, ja bosa... To je bilo tako prljavo. Morala sam noge da sterilišem votkom. Posle kažu ''Ana pije'', pa ne pije, samo steriliše noge... šta da radim - kazala je kroz osmeh Ana.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

Pevačica se osvrnula i na uspeh Aleksandre Prijović, pa je pomenula i Milicu Pavlović sa kojom je bila u ''sukobu'' zbog pesme ''Provereno''!

- Uvek sam podržavala Priju. Čestitam joj na uspehu i to niko ne može da joj ospori. Što s etiče Milice, ako me pozove na koncert rado ću joj biti gošća. Ja sa njom nemam problem, i ona i ja smo žrtve nekih drugih ljudi u celoj toj priči - dodala je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija