• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.10.2023

17:32

Udaje se za šeika! Ćerka Elme Sinanović odlazi u Katar da živi, a tretiraju je kao princezu

Informer/shutterstock/instagram

Estrada

Udaje se za šeika! Ćerka Elme Sinanović odlazi u Katar da živi, a tretiraju je kao princezu

Podeli vest

Majka prezadovoljna Hulijinim izborom.

Život s moćnim šeikom mnogima zvuči kao bajka, a taj film živi Hulija Sinanović, ćerka čuvene pevačice Elme Sinanović.

Pre nekoliko meseci regionalni mediji su pisali da se Hulija udaje, i to za bogatog šeika u Kataru.

Foto: printscreen/TVIN

 

Prema priči jedne od Elminih koleginica koja je želela da ostane anonimna, pevačica je oduševljena budućim zetom, ali za sad je misteriozna, o detaljima svadbe svoje ćerke ne želi da govori javno kako se nešto ne bi izjalovilo.

- Elma je oduševljena budućim zetom. Tamo su svi očarani Hulijinom lepotom. Odnose se prema njoj kao prema princezi. Oni se zabavljaju već neko vreme i odmah su svi znali da su stvoreni jedno za drugo - rekao je izvor i dodao da Hulija živi na relaciji Katar-Srbija, ali da će se u nekom trenutku u potpunosti preseliti tamo.

- Elma i Hulija su jako vezane. Elmi je najvažnija njena sreća i uvek je podržavala njene izbore pa tako i ovaj, koji je mnoge iznenadio. Uskoro će i sama posetiti Katar - priča izvor za "Novu"

- Elminu mezimicu javni život previše ne zanima, iako je veoma talentovana za muziku. Pre nekoliko godina je snimila i duet s majkom koji je dobro prošao u javnosti, ali ona je odlučila da krene drugim putem. Pravi je zvrk, obožava da menja imidž - ispričao je izvor za pomenute medije. 

Foto: printscreen/TVIN

 

Ipak, sama pevačica je nedavno za medije priznala da uskoro odlazi za Katar i da je već na strani svog budućeg zeta.

-Jao, udaće se Hulija valjda. Samo znam da ću biti na strani svog budućeg zeta. Podržavam ga i unapred žalim. Ona je posebna. Opasnica jedna, totalna suprotnost meni. Nema ništa na mene, totalno je drugačija. Ja sam dobrica, a ona gazi samo. Radikalna je, samo crno-belo, nema ništa sivo. Ide sad za Katar, biće tu svašta nešto - uz osmeh je pred kamerama emisije "Ekskluzivno" rekla Elma koja je poznata po hitovima: "Gradske priče", "Korak do dna" i brojnim drugim.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija