• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

09.10.2023

13:33

Ceca peva naslovnu numeru u filmu o Džeju Ramadanovskom: Detalji će vam naterati suze na oči

Novak Đurović/Aleksandar Jovanovic

Estrada

Ceca peva naslovnu numeru u filmu o Džeju Ramadanovskom: Detalji će vam naterati suze na oči

Podeli vest

Pevačica Ceca Ražnatović izvešće naslovnu numeru u nadolezaćem filmu o životu Džeja Ramadanovskog.

U decembru, navršiće se tri godine otkako je preminuo Džej Ramadanovski i upravo na trogodišnjicu smrti planirana je premijera filma o njegovom životu.

Ostvarenje je spremno za projekciju, a kako je izvor blizak reditelju otkrio za Telegraf.rs, naslovnu numeru filma pevaće Ceca Ražnatović.

- Postojala je ta neka pesma koju su pre nekoliko godina za Džeja napisali Marina i Futa, a koju on nikada nije snimio. Tada se već razboleo i nije imao snage da je snimi a jako mu se dopala. Pesma je ostala u "fioci" sve dok se nije stvorila ideja za snimanje filma. Tada ju je Futa ponudio rediteljima koji su je prihvatili sa oduševljenjem - govori izvor i dodaje.

Dugo su se razmišljali ko bi numeru mogao da otpeva od njegovih kolega i jednoglasno su zaključili da je najadekvatnija Ceca jer ona ima tu emociju u glasu. Odmah su je pozvali i Ceca je oduševljeno prihvatila. Bila je jako emotivna, kako zbog toga što je pesmu pisala Marina tako i zbog činjenice da će je pevati za potrebe filma njenog velikog prijatelja - završava priču izvor.

Kako dalje piše pomenuti medij, Futa im je priložio čak i demo verziju pesme koju je Džej otpevao. Zahvaljujući obradi zvuka, ali i veštačkoj inteligenciji uspeli su da je sklope i Džejeva verzija će se naći u odjavi filma.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija