• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2023

23:01

"Darkova baba je ogorčena na snajku" Evo šta Brestač kaže o vezi Branke Lazić i Dragana iz Holandije

YouTube prntscreen/AmiG Show

Estrada

"Darkova baba je ogorčena na snajku" Evo šta Brestač kaže o vezi Branke Lazić i Dragana iz Holandije

Podeli vest

Otkad se saznalo da Branka, majka Darka Lazića, ima novog partnera Dragana Paunovića, koji živi i radi u Holandiji, ovo je tema broj jedan u sremskom selu Brestač.

Da ljubav između novopečenog para Branke Lazić i Dragana cveta, saznalo se nakon Darkove svadbe s Katarinom, na kojoj su se oni prvi put zajedno pojavili u javnosti.

Ovo je mnoge šokiralo, s obzirom na to da je Branka nakon smrti supruga Milana živela dosta povučeno.

Foto: Instagram prntscreen/d.d.e.v

 

U Brestaču je navodno došlo do prave porodične drame kada je Branka rešila da svoju ljubav više ne krije, a glavni akteri skandala su upravo ona i njena svekrva Milka, majka njenog pokojnog supruga Milana.

- Darkova baka Milka je ogorčena na snajku zbog njenog novog dečka. Ona nije ni znala za to dok joj komšije nisu sve ispričale i pokazale. Žena nije verovala u tu priču, mislila je da su to gluposti i da su oni samo prijatelji, dok nije videla i Brankinu i Draganovu potvrdu. Plakala je kao kiša, mnogo se uznemirila. Kad je čula da se Branka hvali da ima dečka u tim godinama, nije joj bilo dobro. Milka je još u velikoj žalosti za sinom, nosi crninu i plače svaki dan za njim. Iako je srećna zbog unukove ženidbe, ona zbog tuge za Milanom nije išla ni na Darkovu svadbu - priča izvor za "Kurir" i dodaje:

- Zbog cele ove situacije Branku sad svi ogovaraju po selu i podsmevaju joj se što je javno priznala da ima dečka. Mnogi pričaju da je sve to uradila da bi otišla da živi u Holandiju i da on izgleda dosta mlađe od nje. Nadaju se da se neće i ona udati pod stare dane, to bi tek bio skandal. To se nikad nije desilo u Brestaču, a bogami ni u celom Sremu. Znam da je Milka napala Branku da treba da je bude sramota da ona kao udovica u tim godinama ima dečka kao neka šiparica i da ga krije od porodice godinu dana. Nju ne zanima što su njeni unuci lepo prihvatili tu vezu, ona neće ni da čuje za to. Baš ju je to povredilo. Više puta joj je rekla da joj ne padne na pamet da tog Dragana dovede u kuću u Brestač dok je ona živa i da ju je jako obrukala - završava naš izvor.

Foto: YouTube prntscreen/AmiG Show

 

Podsetimo, Darkov otac, a Brankin muž Milan, preminuo je 13. decembra 2020. godine, usled komplikacija nakon operacije smanjenja želuca.

Darko je otkrio kakvo mišljenje ima o Draganu kao i u kakvom su odnosu.

Ona je odrasla osoba i to je njena stvar i njen život. Glupo mi je da komentarišem vezu svoje majke. Ja sam joj velika podrška i bitno je da je srećna, a Gagi je jako dobar čovek. Odličan momak! - objasnio je Lazić.

Branka je nedavno potvrdila da uživa u ljubavi s Draganom, koji je rodom iz Velikog Gradišta. Inače, on je razveden i ima petoro dece.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija