• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

10.10.2023

13:17

Tea Tairović konačno pustila jezik i odgovorila na uvrede Jelene Karleuše! Oglasila se za Informer, pa joj poručila ovo!

ATAIMAGES

Estrada

Tea Tairović konačno pustila jezik i odgovorila na uvrede Jelene Karleuše! Oglasila se za Informer, pa joj poručila ovo!

Podeli vest

Pevačica Tea Tairović prokomentarisala je za Informer žestoke prozivke muzičke zvezde Jelene Karleuše.

Reči Jelene Karleuše da je muzika koju izvodi njena koleginica Tea Tairović "bugarski treš", kao i da za razliku od nje, ona ne peva po gril-kafe barovima pred 30 ljudi, izazvale su ogromnu pažnju.  

Tim povodom, kontaktirali smo atraktivnu Novosađanku, koja je istakla da, uprkos žestokim prozivkama na njen račun, sa plavokosom divom nije u sukobu.

Foto: Miloš Rafailović

 

- Nisam videla prozivke Jelene Karleuše. Sa njom nisam u sukobu, pitajte onog ko se sukobi. Niti znam šta je pričala, niti sam čitala komentare na društvenim mrežama. Da li pevam bugarski treš ili ne, niko nikog ne prisiljava da nešto sluša. Samo neka ljudi slušaju muziku, pa sada čija je, nije važno - kaže Tea Tairović za Informer.

Ipak, na naše pitanje da li je poslušala najnovije albume muzičke zvezde, "Alfa" i "Omega", Tairovićeva nije želela da odgovori, pa je razgovor privela kraju.

Prisetimo se, Jelena Karleuša ušla je u sukob na društvenoj mreži Iks, kada je žestoko potkačila Teu Tairović.

Foto: printscreen instagram

 

Ona je tada na tvit "dok Prija kida u Areni, Tea kida u Americi, neko sedi kući, piše tvitove i pljuje po svojim mladim i uspešnim koleginicama", u svom stilu odgovorila:

Ti znaš gde ja sedim? Pozdrav iz Dubaija, malo da odmorim... Izdala sam dva brutalna albuma, imala brutalnu promociju sa 10.000 ljudi, snimila najbolji video, sprema se balkanska turneja... Uh! P.S.: Ja po Americi ne pevam po praznim gril-kafe barovima za 30 ljudi, već gostujem po američkim televizijama. Nema potrebe da se vređamo, ako smo neiformisani - zaključila je pre nekoliko dana JK.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija