• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sedam/Informer

10.10.2023

22:30

Otkriveno kog pevača je Devito angažovao da peva na njegovom tajnom venčanju! Potpuno neočekivano

E-Stock

Estrada

Otkriveno kog pevača je Devito angažovao da peva na njegovom tajnom venčanju! Potpuno neočekivano

Podeli vest

Devito je zahtevao od svih gostiju, kao i osoblja da potpušu ugovor o tajnosti kako informacije sa njegovog venčanja ne bi dospele u javnost, ali je ipak otkriveno koji je pevač uveseljavao mladence i goste.

Reper David Ljubenović poznatiji kao Devito nedavno se venčao u potpunoj tajnosti. Devito je od svojih gostiju, ali i svih osoba zaduženih za slavlje tražio da potpišu ugovor o tajnosti, kako ni jedna informacija ne bi dospela u javnost. 

Na venčanju kod repera mnogo njegovih prijatelja se latilo mikrofona, ali je za goste najpre bio zadužen Peđa Jovanović poznatiji kao Peđa Blizanac. 

Foto: E-Stock

 

Peđa je potvrdio da je pevao kod Devita na svadbi ali nije želeo da otkriva detalje. 

- Tačno je da sam pevao ali žao mi je, ne mogu da vam dam dalje nikakve informacije, mladenci su me zamolili. Hvala na razumevanju! - rekao je kratko Jovanović.

Podsetimo, Devitova svadba, inače, održana je u jednom beogradskom restoranu gde poznati često održavaju razna slavlja, a ovo veselje je bilo posebno zbog uslova koje su mladenci imali. 

Naime, gosti su morali da potpišu ugovor o poverljivosti, odnosno papir kojim su se obavezali da u toku proslave neće koristiti mobilne telefone, pa tako niko nije fotografisao repera bez maske.

Foto: E-Stock

 

David i njegova izabranica delimično su uspeli u svojoj nameri, s obzirom na to da su društvene mreže "ulovile" jednu pevačicu koja se fotografisala dok je navodno bila na venčanju svog kolege, a reč je o Teodori Džehverović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"
Fudbal

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"

Teške reči uputili su ruski treneri na račun legende srpskog fudbala Saše Ilića (46)! Tek što je preuzeo klupu ruskog kluba Nižnjeg Novgoroda, tamošnji treneri ostrvili su se na njega i poručili da on nema dovoljno jaku trenersku biografiju da bi postao strateg ove ekipe.

05.05.2024

12:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija