• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.10.2023

17:45

Asmin spreman za "Elitu"! Stanijin bivši otkrio koliki honorar traži da bude u rijalitiju

printscreen RTV Pink/ATA

Estrada

Asmin spreman za "Elitu"! Stanijin bivši otkrio koliki honorar traži da bude u rijalitiju

Podeli vest

Durdžić je na društvenim mrežama istakao kako je spreman da se u rijalitiju suoči sa Aneli Ahmić.

Stanija Dobrojević suočila se u "Eliti" sa Aneli Ahmić, ženom svog doskorašnjeg oženjenog verenika Asmina Durdžića, a kako je on istakao na mrežama, spreman je da uđe u rijaliti kako bi istina izašla na videlo.

Foto: Masha Bandjur

 

On se oglasio na svom Instagram profilu gde je rekao da bi ušao u "Elitu" za 100.000 evra i to samo na sedam dana.

- Mnogi mi pišu zašto ne uđem u "Elitu" da bi dokazao istinu. I Stanija me je terala da uđem kako bi se sve razjasnilo. Da je sve bila fer igra ušao bih i rekao da mi ne treba ni evro, donirao bih sve u dobrotvorne svrhe. Ali sad da bih ušao na 7 dana tražim 100.000 evra i pare unapred, ako u tih 7 dana ne dokažem istinu, vraćam pare. Dobar dogovor? - napisao je Asmin na svom Instagram profilu, a zatim dodao:

Foto: Privatna arhiva

 

Za pola sata bi dotična grebala na kapiju i priznala sve. Meni treba bukvalno samo pet minuta - napisao je on.

Podsetimo, Stanija se oglasila i otkrila da je stavila tačku na odnos sa Asminom.

- To je definitivno i zvanično! Naš poslednji razgovor sigurno nije protekao mirno, to vam je jasno. Ne postoji više nikakve šanse - na "bloku" je, ne želim da ga čujem! Želim da se ogradim od čitave priče, ne želim da dajem izjave, a on nek se tera tamo sa svima njima i oni međusobno. Našla sam se slučajno u svemu ovome, nedužna. To je između njih sada, ja više nemam šta da kažem - rekla je Stanija za "Pink".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija