• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.10.2023

17:32

"Tripuju stare Beograđanke, a celer im viri iz dupeta!" Sukob se ne smiruje, Seksi ponovo udario na Jelenu Karleušu

ATAIMAGES

Estrada

"Tripuju stare Beograđanke, a celer im viri iz dupeta!" Sukob se ne smiruje, Seksi ponovo udario na Jelenu Karleušu

Podeli vest

Jelena Karleuša nedavno je udarila na Seksija, koji joj nije ostao dužan, pa ju je pokačio putem svog Instagram profila.

Reper iz grupe "Crni Cerak", Relja Despotović, poznatiji kao Seksi, nedavno je u jednom intervjuu otkrio da su mu roditelji branili da sluša muziku Jelene Karleuše. Karleuša se nakon njegove izjave oglasila na svom Instagram profilu i udarila na repera. 

Foto: printscreen instagram

 

- Šta su se bre uznemirili ovi neki seoski "reperi" pa prozivaju? Ko vas dira, alo?! Te neki Crni celer (?!), te neki Safer. Pitam druga da mi kaže kako se zovu Indijanci da guglam, jer ne znam ko su, i umesto pesama piše da su dileri droge! (Pa paori, vi ne samo da ste k***c reperi, nego ste i k***c kriminalci čim vas hvataju po školskim dvorištima dok deci dilujete drogu!) Neka poslušaj kako Beograđanka rola repčugu i neka sanjaju da će ikada imati ovakav skil, hit i slavu! P. S. (Džaba vam kokain seljačine, video košta više nego što ste prodali deci u životu) E da, tekst je napisala kraljica repa Mimi Mercedes. Ovo je poruka svima koji s**u. Rat bre! - napisala je Jelena na Instagramu.

Tim povodom je reagovao mladi reper.

Foto: Instagram printscreen

 

- Najjače su mi babe kada tripuju stare Beograđanke, a celer im viri iz du**ta ili što bi O Dži, kralj repa, rekao: "skini kuku sa auta" - rekao je Seksi na svom Instagram profilu.

Podsetimo, osim Crnog Ceraka, na udaru Karleušinih komentara našao se i Sajfer koji je ranije već bio oštar prema pevačici. Naime, razlog njihovog sukoba bili su Karleušini oprečni komentari upućeni Aleksandri Prijović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija