• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.10.2023

20:21

Aleksandri Janković obe noge povređene! Glumica završila u gipsu, otkriveno šta joj se dogodilo

Tanjug

Estrada

Aleksandri Janković obe noge povređene! Glumica završila u gipsu, otkriveno šta joj se dogodilo

Podeli vest

Aleksandra Janković je na svom Instagram profilu podelila fotografije na kojima se vidi da joj je jedna noga u gipsu, a druga u zavoju.

Glumica Aleksandra Janković objavila je na svom Instagram profilu slike na kojina se vidi da su joj povređene obe noge. 

Naime, glumici je jedna noga u gipsu, a druga noga je umotana u zavoje u predelu skočnog zgloba. 

Naime, kako prenose domaći mediji glumica je doživela nezgodu u kući, zbog koje je čeka dug period oporavka.

 

 

I pored povreda Aleksandra je ostala pozitivna, pa je sa svojim fanovima podelila na kakavim je sada mukama. Ona je najpre objavila sliku kako izgleda situacija dok se vozi, zatim dok pije kafu i na kraju dok čita, a može se zaključiti da joj nije nimalo lako zbog trenutnog stanja. 

Foto: ATAimages

 

 

Inače, Aleksandra Janković nedavno je proslavila 51. rođendan, a iza sebe ima brak sa trenerom vaterpola Draganom Andrićem s kojim ima sina.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija