• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.10.2023

17:30

"Video sam ga pre smrti!" Sa njim je Toše Proeski proveo svoje poslednje sate života, progovorio o pevačevim roditeljima

EPA

Estrada

"Video sam ga pre smrti!" Sa njim je Toše Proeski proveo svoje poslednje sate života, progovorio o pevačevim roditeljima

Podeli vest

Komšija je otkrio da su Tošetovi roditelji fizički istrošeni i da nisu dobro otkako je on tragično preminuo 2007. godine.

Toše Proeski bio je jedan od najomiljenijih pevača, a ni nekoliko godina nakon njegove smrti tuga među porodicom, kolegama i publikom ne jenjava. 

Ekipa emisije "Blic dan" posetila je rodno mesto pokojnog pevača i tom prilikom razgovarala sa njegovim komšijom, koji je otkrio da je video pevača samo nekoliko sati pre smrti. 

Foto: Printscreen You Tube Hit Records Official

 

- Mnogo nam nedostaje, bio je super čovek sa velikim srcem. Pamtim ga kada je bio mali, a onda je odrastao u pravog dobrog čoveka. Video sam ga sedam sati pre nego što je poginuo, pričali smo skoro dva sata. Rekao mi je da ima gostovanje na televiziji i da nakon toga ide za Zagreb. Preko telefona su javili njegovoj porodici da je poginuo. Nismo mogli da verujemo i dalje ne verujemo... Roditelji su mu fizički istrošeni, nisu dobro. Ceo narod, ceo Balkan je tugovao... - izjavio je komšija.

Podsetimo, legendarni pevač Toše Proeski tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći 2007. godine. Svoj poslednji intervju pevač je dao samo nekoliko sati pre tragične smrti.

Foto: Printscreen You Tube

 

Iako ga svi pamtimo po osmehu i vedrom duhu, Toše je tog dana bio vidno neraspoložen i prvi put rekao da je umoran od popularnosti i da se teško nosi sa slavom. On je tada naveo kako bi se rado povukao iz javnosti, što je sve začudilo.

- Želim, ali ne mogu. Mašinerija me je stavila, kako kažu, u bubanj i gotovo. Nema povratka. Tražim oporavak od svakodnevnih intervjua, šminkanja, skidanja šminke, pakovanja. Putovanja u Zagreb, pa nazad, putovanje u Australiju... Svega mi je do ovde - pokazao je Toše rukom preko glave.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50