• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

14.10.2023

18:25

Neočekivan obrt! JK i Duško Tošić rešili sve nesuglasice, ponovo žive zajedno! Ovako su izgladili odnos

Pedja Milosavljević/Tanjug

Estrada

Neočekivan obrt! JK i Duško Tošić rešili sve nesuglasice, ponovo žive zajedno! Ovako su izgladili odnos

Podeli vest

Prijatelji popularnog para tvrde da su turbulencije u njihovom odnosu prošlost, te da su uspeli da prevaziđu sve nesuglasice.

Bračni život Jelene Karleuše i njenog supruga Duška Tošića godinama unazad je bila tema kako u medijima, tako i u beogradskoj čaršiji.

Foto: ATA Images

 

Da pevačica i bivši sportista imaju turbulentan odnos svima je jasno,ali su njih dvoje uspeli da prevaziđu najteže trenutke. Tako bar tvrde njihovi bliski prijatelji.

- Njih dvoje su kao rogovi u vreći. Tako je bar bilo do skoro. Ni u jendom braku nije sjajno, pa ni u njihovom, ali oni se trude da zajednicu kako tako očuvaju. To je mnogo teže u njihovom slučaju jer mnogo je faktora koji se iz dana u dan dešavaju, a koji utiču na taj odnos. Međutim, sve nesuglasice, razmirice, probleme oni su uspeli da prevaziđu nedavno. Duško je odrešio kesu i Jeleni poklonio vredne krpice i pokazao koliko mu je stalo do nje i toga da budu u fer odnosu. I Jelena je spustila loptu, podržava ga, brani ga i trudi se da negativne informacije ne utiču na porodicu - priča sagovornik za "Kurir".

Foto: printscreen instagram

 

 Na pitanje da li žive zajedno, izvor tvrdi:

- Naravno. Duško živi u kući koju je kupio od Dragana Stojkovića Piksija zajedno sa pevačicom i njihovom decom. Ima on nekretninu u gradu u kojoj je boravio dok je bilo napeto u njihovom odnosu, sećate se to je onaj period kada je bilo reči o nasilju, ali sve je to sad iza njih. Da kucnem u drvo, zlo da ne čuje poslednjih dana se zajedno i smeju šta sve čitaju na društvenim mrežama o sebi i lepo se zabavljaju.

Foto: ATA Images

 

Podsetimo, Jelena je nedavno u jednom intervjuu, na promiciji svoja dva albuma "Alfa" i "Omega" priznala da je bivši fudbaler njena životna greška.

Ako mislite na majku, ona je moja živa rana koja ne zaceljuje. Samo sam se naučila da živim s tim. Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška, a ako mislite na linč koji s vremena na vreme doživljavam od javnosti, to vidim kao veliku motivaciju i inat. Zato postoji i pesma "Minut" na kraju kojom zahvaljujem svima! Sve to što sam nabrojala, učinilo me je ovako jakom - navela je između ostalog JK.

Da je sve kako treba dokaz je to što su se Jelena i Duško Tošić zajedno pojavili u javnosti na proslavi rođendana ćerki Atine i Nike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija