• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

15.10.2023

09:53

"Vidimo se na sudu!" Ana udarila na Rastu zbog ćerke, napala ga da laže, pa pomenula i njegove roditelje (FOTO)

ATAIMAGES/Zoran Sinko

Estrada

"Vidimo se na sudu!" Ana udarila na Rastu zbog ćerke, napala ga da laže, pa pomenula i njegove roditelje (FOTO)

Podeli vest

Ana Nikolić ponovo je napala Rastu da laže, rekavši da Tara nije kod njega kako je on plasirao na mrežama, kao i da će sve sporove rešiti na sudu.

Pevačica Ana Nikolić sinoć e oglasila na svom Instagram profilu i tom prilikom iznela niz optužbi na račin svog bivšeg supruga, Stefana Đurića Raste, sa kojim ima ćerkicu Taru. 

Nakon toga, Rasta je objavio fotografiju sa malom Tarom i pokazao kako njih dvoje provode slobodno vreme, što je isprovociralo Anu, pa je opet udarila ma svog bivšeg partnera. 

 

Naime, ona je objavila fotografiju na kojoj je Rasta sa ćerkom gde je napisala da je laž da je mala Tara kod njega.

Foto: Instagram printscreen

 

- Laž! Dete je kod mene, tako da više neću pustiti nijednu jedinu laž. O njegovim roditeljima mogu samo da kažem: "Hvala vam što ste bili tu" i zbog poštovanja prema tim istim ljudima ja sam ćutala. Bolje da ćuti zauvek. Sve što kaže od ovog trenutka biće upotrebljeno protiv njega. Dete viđao nije. A najvažnije Tara je dovoljno velika i jedna jako mudra devojčica koja vrlo dobro zna i šta želi i šta ne želi. Ako želiš dalje tvoje bljuvotine da iznosim sa dokazima i to kakvim nastavi! Sramota me je od same sebe prvo, od Tare kao i od ljudi o čemu ja javno raspravljam. U pravu si, vidimo se na sudu - napisala je Ana, koja je potom objavila fotografiju na kojoj je sa ćerkom.

Podsetimo, Ana je iznela teške optužbe za koje mahom nije imala pokriće, a Rasta joj je na to odgovorio slikom kako sa naslednicom šeta centrom Beograda.

On je, kako Ana deli na Instagramu, navodio da je pretila njegovim roditeljima, te da pazi da joj se slučaj "ne okrene u zanemarivanje deteta", uz žestoko psovanje.

Foto: printscreen

 

Ona je tada objavila Rastinu poruku i napisala sledeće:

- U našoj vezi i braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan, i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju za album si provela na "lečenju" i otkazivala, samo jer si lenština. A sad me dobro zapamti, nikad u životu, ali nikad, ti neću dati ništa - pisalo je u poruci koju je Ana podelila, a koju je, kako ona tvrdi, napisao njen nekadašnji suprug Rasta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...
Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...

Mesecima je trajalo preganjanje i pregovaranje oko termina i vrste izbora, a kada je pao kakav-takav dogovor vlasti i opozicije, usledila je nikad kraća i nikad nevidljivija kampanja, pa retko ko ima utisak da će veliki deo Srbije za šest dana ponovo izaći na birališta, a da već u četvrtak u ponoć počinje čuvena predizborna tišina.

27.05.2024

10:05

Vesti

TV

Sramna rezolucija je samo papir! Svet pamti ko se služi bombama, a ko zakonom!
Live TV

Sramna rezolucija je samo papir! Svet pamti ko se služi bombama, a ko zakonom!

Nedavno glasanje o Rezoluciji u Srebrenici bilo je vrlo tesno. Ako se saberu oni koji su bili uzdržani, brojke idu u drugom smeru. Predsednik Vučić postavio je pitanje kome je potrebna ova rezolucija i zašto o njoj govorimo baš sada, međutim, odgovore nije dobio. Na ovu temu u emisiji "Info dan" govorili su Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji i Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji.

27.05.2024

16:50

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Italija neće na Rusiju! Strašna šamarčina NATO i Stoltenbergu! Ustali Meloni, Salvini... Reči lidera Alijanse uznemirile italijansku vlast!
PRETERAO

Italija neće na Rusiju! Strašna šamarčina NATO i Stoltenbergu! Ustali Meloni, Salvini... Reči lidera Alijanse uznemirile italijansku vlast!

Premijerka Italije Đorđa Meloni i drugi visoki zvaničnici te zemlje kritikovali su reči generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga o tome da je došlo vreme da članovi vojnog bloka, predvođenog SAD, preispitaju svoju politiku i dopuste Ukrajini da koristi zapadno oružje za izvođenje udara na rusku teritoriju, optužujući ga za podizanje tenzija s Moskvom.

27.05.2024

16:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija