• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

15.10.2023

21:15

Nije samo Filip zaslužan za Prijin uspeh! Ovaj poznati muškarac bio je velika Aleksandrina podrška na početku karijere!

E-Stock

Estrada

Nije samo Filip zaslužan za Prijin uspeh! Ovaj poznati muškarac bio je velika Aleksandrina podrška na početku karijere!

Podeli vest

Kada je sa 18 godina Aleksandra Prijović pravila svoje prve velike korake na estradi, nije ni sanjala da će samo 10 godina kasnije postići vrtoglavi uspeh, postati mnogima muzički uzor i tema broj jedan u celom regionu.

Nakon tri održana koncerta u Beogradu, zatim pet rasprodatih Arena u Zagrebu i nekoliko u Sarajevu, Nišu i Tuzli, mnogi se pitaju šta je ključ uspeha Aleksandre Prijović i ko je glavni „krivac“ što je trenutno zvezda broj jedan u regionu. 

Foto: E-Stock

 

Aleksandra je popularnost stekla u „Zvezdama Granda“, a iako mnogi tvrde da je za njen uspeh najviše zaslužan njen suprug Filip Živojinović koji i potpisuje njen novi album, zapravo je pevačica nedavno istakla da su se njen trud, rad i zalaganje konačno isplatili.

Foto: ATA Images

 

Na samom početku karijere, kada je tek izašla iz takmičenja, Aleksandra je oko sebe imala čelne ljude „Grand produkcije“, a najviše joj je pomogao Žika Jakšić.

- Najveću podršku sam dobila od njega kad sam ušla u finale, kad sam potpisala ugovor i počela da radim, da snimam pesme. Eto, koliko je prošlo godina i dalje imamo fenomenalnu saradnju, tačnije prelep odnos. Uvek su i Saša i on bili tu za mene šta god da je u pitanju, za svaki savet znam da mogu da pozovem u bilo koje vreme - istakla je Aleksandra.

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, Aleksandra je uoči koncerta u beogradskoj Areni otkrila da joj je na početku karijere bilo teško, kao i da su u to vreme sve pevačice iz takmičenja bile skuplje od nje.

-Kada sam počela da radim i godinu dana nakon što sam potpisala ugovor za „Grand“, svi su koštali više od mene i svi su više radili, meni je to došlo vremenom i cena je rasla, ali nikada mi nije bilo krivo- rekla je i dodala da se nadala da će se njen trud isplatiti.

- Ja sam govorila uvek: „Hvala Bogu, neka radi, neka košta sto puta više jednog dana ću i ja“. Mislim da ljudi kada veruju sebi i ne žele drugima loše, jer se ja i danas radujem zbog svačijeg uspeha, meni ne može da bude krivo. Ja želim svima sve najbolje i kada je čovek siguran u sebe i radi pošteno, ne može drugačije da mu se desi, zaslužila sam sve ovo - iskrena je bila Prija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija