• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs/Informer.rs

16.10.2023

10:12

"Nekontrolisano sam grlila ljude, imala sam ozbiljan razgovor s Jovanom" Zlata Petrović otkrila detalje svađe sa sinom

ATAIMAGES

Estrada

"Nekontrolisano sam grlila ljude, imala sam ozbiljan razgovor s Jovanom" Zlata Petrović otkrila detalje svađe sa sinom

Podeli vest

Pevačcia Zlata Petrović obožava da se šali i provodi uz alkohol, ali je izgleda tome došao kraj jer je imala ozbiljan problem sa sinom Jovanom zbog svog ponašanja na jednom slavlju.

Folk pevačica pevala je nedavno na veselju kolege Radiše Trajkovića Đanija, koji je slavio rođenje unuke i tom prilikom je malo više popila.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Na društvenim mrežama se pojavio snimak sa proslave, o kojem se i te kako priča, a kako Zlata sada kaže, njoj je sin Jovan zabranio da pije.

- Imala sam ozbiljan razgovor s mojim Jovanom i bio je baš ljut. Rekao mi je da hitno prestanem da pijem jer se ponašam ko poludela tinejdžerka kad nazdravljam žestinom. On je isto bio na slavlju kod Đanija i sve je video. Snimao me je dok sam pevala, to mu je sve bilo u redu, ali je kasnije ispao haos. Malo više sam popila i počela da pravim haos, pa sam primetila da mu nije bilo svejedno - počinje priču Zlata i otkriva dalje šta je iznerviralo njenog naslednika:

Foto: printscreen instagram

 

 

- Ništa ne bi bilo strašno da nisam počela nekontrolisano da se smejem i grlim s kim stignem. Tamo na proslavi me je kulirao, a kad smo se sutradan sreli, imao je šta da mi kaže. Zabranio mi je da ubuduće uzmem kap alkohola. Rekao je da prestanem da se ponašam kao tinejdžerka i da takvo ponašanje ne priliči mojim godinama.

Zlata kaže da je začudilo ponašanje sina jer je ranije pila s njegovim društvom kad su se u kući okupljali pred izlazak u provod.

- Sećam se da sam sedela s Jovanom i njegovim društvom pre nego što izađu u grad. Sedeli smo i nazdravljali, šalili smo se jer sam tip one opuštene mame kojoj deca sve pričaju. Takav sam odnos negovala, ali izgleda da je sad vreme da se malo primirim - kaže folkerka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija