• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

17.10.2023

10:36

Dragana pustila karte za drugu Arenu i objavila: Trećeg beogradskog koncerta neće biti

Promo

Estrada

Dragana pustila karte za drugu Arenu i objavila: Trećeg beogradskog koncerta neće biti

Podeli vest

Iako mnogi očekuju seriju konceraga, Dragana se sada oglasila i stavila tačku na spekulacije

Nakon što je prvu Štark Arenu rasprodala bez reklame za samo dvadeset dana, Dragana Mirković
odlučila je da izađe u susret zahtevu publike, te se od danas mogu naći ulaznice za njen drugi koncert 30. decembra. Pošto mnogi očekuju od nje seriju koncerata, Dragana se oglasila rekavši da treće Arene neće biti.

Foto: Promo

 

- Dragi moji, moram da se oglasim i da vam se zahvalim što ste me učinili najsrećnijom ženom i u tako brzom roku kupili karte za naše druženje. Zbog svih vas, kao i zbog onih koji nisu uspeli da dođu do ulaznica, odlučila sam da prekršim svoju odluku o jednoj Areni i zakažem naše drugo druženje. Moram da vam se izvinim i da unapred kažem da trećeg koncerta neće biti, jer ja nisam u stanju da držim više od dva koncerta a da ne budem iscrpljena, a želim da svima pružim maksimum. Hvala vam što me razumete - rekla je folk zvezda koja je publici izašla u susret pa se ulaznice u prvih sedam dana mogu nabaviti po promotivnim cenama na sajtu efinity, putem mobilne aplikacije eFinity, kao i preko call centra na broj 066/8888-383.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija