• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

19.10.2023

18:30

"Ovo je najlepši osećaj na svetu!" Prvo oglašavanje ponosnog tate, Emir Habibović ne može da sakrije sreću

ATAIMAGES

Estrada

"Ovo je najlepši osećaj na svetu!" Prvo oglašavanje ponosnog tate, Emir Habibović ne može da sakrije sreću

Podeli vest

Emir je ispričao kako je presrećan što je dobio još jednu mezimicu, kao i da će se potruditi da joj život bude bajka.

Pevač Emir Habibović i njegova supruga, pevačica Tamara Selimović dobili su danas još jednu devojčicu. 

Tamara se danas porodila i na svet donela devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Lena. Devojčica je dobila najvišu ocenu od lekara, a porođaj je u privatnoj klinici protekao u najboljem redu.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ljudi, ovo je najlepši osecaj na svetu. Biti otac je blagoslov od Boga. Još uvek sam pod stresom, a srce mi je puno. Moja ljubav mi je podarila još jednu princezu, a ja ću se potruditi da im život bude prava bajka - kaže za Kurir popularni pevač.

Pevač se oglasio i na svom Instagram profilu gde je podelio sliku naslednice, ali je preko njenog lica stavio veliko srce, pa se može videti samo ruka devojčice.

Foto: Instagram printscreen

 

- Dobro mi došla kćeri - napisao je on. 

 

Emir je po peti put posta otac, a sa Tamarom već ima devojčicu Adrijanu. Slavlje je već pocelo, a čestitke stižu iz celog sveta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija