• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

19.10.2023

22:30

Ovako je Karleuša pričala o poznanstvu sa Tošetom Proeskim: Samo jednom rečju je opisala pokojnog pevača

Društvene mreže/promo

Estrada

Ovako je Karleuša pričala o poznanstvu sa Tošetom Proeskim: Samo jednom rečju je opisala pokojnog pevača

Podeli vest

Muzička zvezda Jelena Karleuša još kao tinejdžerka je ostvarila poseban odnos sa Tošetom Proeskim.

Ona je svojevremeno i progovorila na tu temu prisećajući se makedonskog slavuja od čije je smrti nedavno obeleženo 16 godina.  

- Kada smo bili veoma mladi, bili smo nerazdvojni. On je imao samo 18, a ja dve, tri godine više. Oboje smo snimali albume u Atini i to je trajalo mesecima, kod čuvenog grčkog kompozitora Fivosa. Svaki dan, sem nedeljom, išli smo zajedno u studio. Pošto sam samo ja imala vozačku dozvolu, svaki dan izgledao je isto; ustanem, doručkujem, pokupim Tošeta u centru Glifade gde smo imali stanove i, malim „opelom", pravac centar Atine u grotlo saobraćajne gužve – govorila je bila JK, piše Hello, pa nasatavila: 

- Put je trajao u proseku sat vremena, a on je u kolima neprestano pevao. Tamo i nazad. Svaki dan. Pevao je i u studiju, u pauzama za ručak, dok je išao do toaleta, pevao je i pevao... Čak je i Fivos u šali rekao da, kad posle nas ode iz studija, nema snage da čuje više nijedan ton muzike - upamtila je ona, pa dodala:

Foto: profimedia

 

- Nasmejan do te mere da je umarao svojom razdraganošću, jer nije bilo moguće da je neko toliko srećan i raspoložen non-stop. Hiperaktivan, pun snage, pun želje... Ako bih morala u jednoj reči da ga opišem, onda bi to bila sreća. Bio je srećan. Onako kako samo neko sa 18 godina može biti. Nikada nisam čula takvo pevanje i takav talenat. Takvu boju, tehniku, emociju, energiju. Verujte mi kada vam kažem kao pevač koji je na estradi tri decenije, on je bio vanzemaljska priča. Previše savršena za ovu planetu.

Jeleni je Marina Tucaković javila da je Toše poginuo. Kao neko ko je s njim dosta vremena proveo u Atini, znala je da s tim strašnim vestima mora biti pažljiva.

Foto: ATA Images

 

- ...Znate, ja nisam otišla na sahranu. Nisam imala snage, a i ne bih mogla da gledam one estradne folirante koji su se bacali po kovčegu zarad nekih poena, a nisu ga ni poznavali. Znate već ko se sve bacao i dramio. Ljudi koji su njega najviše voleli i najbolje poznavali, izuzev njegove porodice, nisu imali snage da dođu. Inače, Toše je rođen na isti dan kada i moja majka Divna, 25. januara. Eto... Neke stvari vam nisam ispričala, neka ostanu tajna - zaključila je jednom prilikom za pomenute medije Karleuša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija