• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.10.2023

17:05

"Ostala sam bez oca..." Sanja Kužet na ivici suza progovorila o teškim trenucima u životu

ATA Images

Estrada

"Ostala sam bez oca..." Sanja Kužet na ivici suza progovorila o teškim trenucima u životu

Podeli vest

Voditeljka Sanja Kužet je u jednoj emisiji pričala o detaljima iz privatnog života, a tom prilikom je priznala da je gubitak oca izuzetno teško podnela.

Voditeljka je, čim se dotakla njegove smrti, umalo zaplakala.

- Ostala sam bez oca pre četiri godine i onda su moje emocije u nekim trenucima samo prenaglašenije - ispričala je između ostalog Sanja.

Foto: ATA Images

 

Iako je doživela veliki gubitak, Sanja se ponela kao pravi profesionalac, te se nedugo nakon toga pojavila na rođendanu Ane Bekute kako bi je ispoštovala.

- Privatno se u mom životu ne dešavaju lepe stvari. Ja sam se večeras potrudila da mimo svih nedaća ispoštujem Anu i da zaista budem pravi prijatelj. Želim da pokažem sebi da neke stvari u životu mogu da gledam opet sa pozitivne strane - izjavila je tada voditeljka, koja se ubrzo nakon što je saznala da joj je otac bolestan suočila sa tužnim vestima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija