• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer

22.10.2023

23:37

Ceca najavila Ušće! Pevačica nakon deset godina sprema publici noć za pamćenje: "Fanovi mi traže koncert, ne album!"

Kristijana Ćaćić

Estrada

Ceca najavila Ušće! Pevačica nakon deset godina sprema publici noć za pamćenje: "Fanovi mi traže koncert, ne album!"

Podeli vest

Ceca je otkrila da planira da ispuni veliku želju svojih fanova i održi u junu koncert na Ušću, kao i da se nada da će do tada snimiti nov album.

Pevačica Ceca Ražnatović sinoć je održala koncert u sportskoj dvorani u Brežicama, na kojem je prisustvovalo čak 4000 ljudi. 

Ceca je prvi put u svojoj karijeri dugoj tri i po decenije pevala u rodnom gradu svog supruga Željka Ražnatovića Arkana što joj je izazvalo posebne emocije.

Foto: ATA Images

 

- Ovo je jedina hala koja je ostala, a u kojoj do danas nisam pevala u Sloveniji. Sve sam im hale i dvorane napunila. I sada je osvojena i ova u Brežicama. Ovde se rodio moj suprug, Željko. On je rođen u Brežicama. Njegov otac je bio pukovnik avijacije, jedna sestra mu je rođena u Zagrebu, jedna u Beogradu, jedna mislim u Kraljevu i on u Brežicama u Sloveniji. Stalno sam ga zezala da je on Slovenac - rekla je Ceca.

Ceca je za vreme intervjua otkrila da planira da održi koncert na Ušću u junu. 

- Kad god gostujem u Sloveniji, ima mnogo moje publike koja dolazi iz Hrvatske jer to im je jako blizu, pošto ja ne nastupam u Hrvatskoj. Odmah da kažem, ja nemam nikakvu zabranu za Hrvatsku, to su dezinformacije. Ali ja ipak sve pozivam da dođu u Beograd, pošto smo mi odlični domaćini, ako Bog da, za sada su ozbiljni planovi, znači 99% radim Ušće u junu, nadam se da taj 1% neće prevagnuti. Ja uvek pozovem moju publiku iz bivših republika da dođu na Ušće kao što se to dešavalo i prethodnih godina, i za Marakanu, i za prvo Ušće i za drugo Ušće. Uvek kada su veliki koncerti u Beogradu, napomenem da smo mi sjajni domaćini - istakla je pevačica. 

Foto: Miloš Rafailović

 

Pevačica je otkrila da se stalno čuje sa svojim fanovima, koji od nje zahtevaju da održi koncert, a ona je odlučila da im ispuni želju. 

- Sve vreme sam svesna, u kontaktu sam sa svojim fanovima, fan stranicama i izuzetno poštujem i cenim to što oni rade za mene i koliko se trude oko mog lika, oko mog dela. Stalno su govorili svih ovih godina i dok nisam imala album, nemam ga doduše ni ovog momenta, ali radim na njemu zaista intenzivno: "Ceco tebi ne treba novi album, napravi nam Ušće da se dobro provedemo i to sve". Ja sam jednostavno želela da svoju publiku iznenadim novim albumom, da imamo nove pesme, da imamo još jedan razlog za slavlje i za dobar provod, tako da držite mi palčeve, evo ja sam ušla u radnu temperaturu pa... - završava Ceca. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod
Politika

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević večeras je u Kumanovu prisustvovao obeležavanju 11. godišnjice Kulturno umetničkog društva „Srpski vez” gde je poručio da "Srbi nisu genocidan već slobodarski narod", kao i da istorijsko prijateljstvo srpskog i makedonskog naroda ne mogu da pokvare političari koji služe tuđim interesima a ne interesima svog naroda.

15.06.2024

22:18

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20