• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

25.10.2023

16:45

"Znali smo od početka ko je Čarls!" Oglasila se porodica Ele Dvornik, srećni zbog njenog razvoda braka

Instagram prntscreen/elladvornik

Estrada

"Znali smo od početka ko je Čarls!" Oglasila se porodica Ele Dvornik, srećni zbog njenog razvoda braka

Podeli vest

Članovi porodice Ele Dvornik su se oglasili za medije i otkrili da su presrećni što je ona napokon shvatila ko je Čarls.

Ela Dvornik i Čarls Pirs, nakon što su podneli papire za razvod braka, međusobno su se prijavili za više prekršaja i dela za koja se pre sudom vode postupci. 

Naime, Čarls tužio Elu za deo kuće u Balama, čiji je ona jedini vlasnik. Kuća ima 124 metara kvadratnih, a dvorište 551 metar kvadratni, odnosno ukupna kvadratura je 675 metara kvadratnih.

Foto: Instagram prntscreen/elladvornik

 

Sada se oglasio i advokat Ele Dvornik, koji je otkrio da se njegova klijentiknja časno i hrabro bori za sebe i svoju decu. 

- S obzirom na to da se radi o deci moramo biti vrlo pažljivi oko situacije, zbog njihovog dobra i zaštite. Nije dopušteno komentarisati bilo šta u vezi tih postupaka. Moja klijentkinja se časno i hrabro bori za sebe i svoju decu, a o samim predmetima ja kao njen advokat govoriću samo i isključivo pred sudom - rekao je za 24sata advokat Volarević.

Ela ne želi da se oglašava za medije po pitanju ovog slučaja, a Čarls je kratko poručio da je na sastanku. Članovi Eline porodice su istakli da su srećni što je ona napokon shvatila ko je Čarls. 

Foto: Instagram prntscreen/elladvornik

 

- Drago nam je što joj je napokon došlo iz dupeta u glavu. Znali smo od početka ko je Čarls. Elu jako volimo - rekli su oni. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija