• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kristijana Ćaćić

28.10.2023

18:57

"Svaki after je bio viski, belo i k**ve!" Bojan Tomović priznao da je često varao ženu: "Orgijalo se do jutra"

Zoran Sinko

Estrada

"Svaki after je bio viski, belo i k**ve!" Bojan Tomović priznao da je često varao ženu: "Orgijalo se do jutra"

Podeli vest

Pevač koji se u jeku svoje popularnosti povukao sa javne scene, stao je pred kamere u Informer podkastu i progovorio o detinjstvu, odrastanju, porodici, karijeri, porocima i bolesti koja je obeležila njegov život i uništila njegove snove.

Bojan Tomović potpuno se otvorio i otkrio nepoznate detalje iz svog života. Pevač je progovorio i o pokušajima samoubistva, borbi sa alkoholizmom, teškim oblicima poroka, a spomenuo je i svesno odricanje od roditeljstva i sve to u podkastu koji će na Informer TV biti emitovan u nedelju, 29. oktobra od 22.30 časa. 

Između ostalog, Bojan je priznao kako se opijao u najgorim trenucima svog života:

- To je bilo loza, pivo, loza, pivo, pa sam onda radi zdravlja, tako sam čuo, uzeo Pelinkovac. Reko ima 27 biljaka, jedna mora valjati, pa ti uzmem i njega - kazao je on, a onda je spomenuo i konzumaciju psihoaktivnih supstanci, kao i orgijanje do ranih jutarnjih časova:

Foto: Zoran Sinko

 

- Volim sve što vole mladi. Kozumirao sam najviše alkohol, a probao sam po svirkama svašta. Po dijaspori te gazde same časte, samo kažu: "Bojane dragi, bilo je dobro", i onda ono after, viski, belo i k**ve. Onda bude orgijanja do jutra - priznao je pevač kog život nije mazio.

Samo tri godine nakon što mu je dijagnostifikovan bipolarni poremećaj, njego otac je preminuo. Tomović ne krije koliko je bio vezan za njega, čak mu je i tetovažu posvetio.

- Sećam se, brat i sestra od strica su nam rekli kada tajo počne da kašlje krv, da je to kraj - priseto se Bojan, a na pitanje da li mu je otac bio živ kada je pokušao da se ubije, odgovorio je kratko:

 

 

- Nije tajo bio živ kada sam prvi put pokušao da se ubijem - rekao je on, a za nastavak njegove životne priče gledajte obavezno podkast koji će na Informer TV biti emitovan u nedelju, 29. oktobra od 22.30 časa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija