• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

28.10.2023

10:24

Ćana poslala poruku Aleksandri nakon ljubavnog peha: Društvene mreže se usijale zbog njenih reči (VIDEO)

Informer/ATA images

Estrada

Ćana poslala poruku Aleksandri nakon ljubavnog peha: Društvene mreže se usijale zbog njenih reči (VIDEO)

Podeli vest

Odnos, veza i raskid popularne pevačice Aleksandre Mladenović sa izvesnim Stefanom prethodnih dana uzburkao je javnost, a sve je iznenadila poruka podrške koju joj je, po svemu sudeći, poslala koleginica.

 Na društvenim mrežama sada se pojavio snimak poruke pune utehe i podrške koju je navodno Stanojka Mitrović Ćana poslala Aleksandri nakon skandala sa bivšim dečkom.

Ima toliko vremena i toliko dobrih momaka koji te zaslužuju, a ovo što je bilo zaboravi! Povratka nema, glavu gore. Neko tebe čeka, veruj u to i sigurno će se pojaviti. U svakoj vezi trebaju kompromisi, a ako nešto ne ide, odmah menjaj, precrtaj i idemo dalje. Menjaj sve dok se ne pojavi onaj koji ti odgovara - poručila je pevačica mlađoj koleginici.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Iako nema dokaza da je pevačica zaista poslala ovu poruku Aleksandri, Ćana se potrudila da Mladenovićevu uteši na originalan način, te joj je otpevala i stihove pesme Šabana Šaulića "Princ na konju belom".

Foto: Informer/Instagram

 

Podsetimo, Aleksandra je u ponedeljak bivšeg dečka prijavila policiji za uznemiravanje nakon što joj je probušio gume od automobila, pa pretio ubistvom i samoubistvom. 

On je nakon njene prijave dobio zabranu prilaska, koju je odmah prekršio jer se našao ispred pevačicinog stana nakon upozorenja, zbog čega ga je policija privela, pa je pušten posle nekoliko sati.

Foto: Instagram prntscreen/jodzir

 

Pevačica je u velikom strahu od Stefana, a kako sada komšije pričaju, veoma teško je podnela sve, te su prijatelji i porodica sve vreme uz nju. Kako se navodi, Aleksandra je preplakala dan, a davali su joj i lekove za smirenje.

Ipak, da situacija uopšte nije bezazlena, svedoči i činjenica da je zbog teškog psihičkog stanja u kom se Aleksandra trenutno nalazi, morala da reaguje i ekipa Hitne pomoći.

- Aleksandra je baš loše. Kad je popusti dejstvo lekova za smirenje, samo plače. Tu joj je i mama, kuma Vanja, nekoliko prijatelja, ali ona je neutešna zbog svega. Oni su pokušali da je smire, ali bezuspešno. Kako im se poverila, jako se plaši Stefanove osvete i svega što je spreman da uradi. Ona se uverila da je on spreman na sve zarad malo medijske pažnje, pa misli da će on sad početi javno da objavljuje njihove intimne prepiske, slike i video snimke. Zbog toga je van sebe - ispričale je Aleksandrina komšinica za "Informer". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJEBANO (@sjebano2)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija