• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

28.10.2023

11:51

Vuk Mob zatreskan kao tetreb, ide i na nastupe Tijaninih prijatelja! Osvanuo emotivni snimak pevača i njegove nove devojke

Informer

Estrada

Vuk Mob zatreskan kao tetreb, ide i na nastupe Tijaninih prijatelja! Osvanuo emotivni snimak pevača i njegove nove devojke

Podeli vest

Reper Vuk Mob poslednjom objavom na Instagram profil pokazao je koliko je zaljubljen u novu devojku Tijanu Milentijević.

Vuk je objavio video iz provoda na kome se vidi kako zaljubljeni par uživa u nastupu Tijaninih prijatelja, Slađe Alegro i Šarana, u jednom prestoničkom restoranu. 

Foto: E-stock

 

Ako je suditi po fotografijama i snimku koji se pojavio na društvenim mrežama možemo zaključiti da novopečenom paru ljubav cveta, te da uživaju u zajedničkim trenucima, ali i da se ne razdvajaju od kada su ozvaničili vezu.

Podsetimo, reper i Tijana vezu su krili nešto manje od dva meseca, a pre nekoliko dana odale su ih takođe i fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Tijana se zatim oglasila i otkrila istinu o odnosu sa reperom.

Mogu da kažem da sam srećna. Kao što je i Vuk rekao zajedno smo, nije nikakav marketing. Lepo mi je i uživam - rekla je pevačica za "Informer". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija