• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

30.10.2023

11:39

Ljuba Perućica presrećan, obratio se supruzi :"Živote moj!" Slavlje u domu voditeljke i pevača

printscreen

Estrada

Ljuba Perućica presrećan, obratio se supruzi :"Živote moj!" Slavlje u domu voditeljke i pevača

Podeli vest

Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus uskoro će postati roditelji, a današnji dan im je veoma poseban i napravili su slavlje u svom domu.

Naime, Katarina je proslavila svoj 33. rođendan, a pevač ju je iznenadio tortom sa svećicama.

- Živote moj, želim ti najviše zdravlja! Najlepši poklon nam tek stiže i sa njim sve ono što smo oduvek želeli. Volim te beskrajno - poručio joj je suprug.

Foto: Instagram prntscreen/ljubaperucica

 

 

Perućica je nedavno priznao da već razmišlja o muzičkom obrazovanju naslednika.

On je priznao i da o muzičkom vaspitanju naslednika koji samo što nije stigao već razmišlja.

Foto: Foto Informer.rs

 

 

- Jedva čekam kada se bude rodio i kad prođe neko vreme da mogu da mu ispitam sluh za muziku. Ako bude imao sluha, a ja molim Boga da tako bude, odmah ću da mu pomognem maksimalno i da ga učim od starta muzici. Neka ima zdravu podlogu i neka svira šta god bude hteo. Neka nauči što više instrumenata i neka razbija svoj sluh, jer sluh treba razvijati od starta. Ja sam možda zakasnio sa svojim razvijanjem pa bih voleo da svom detetu pomognem da što pre počne sa tim - zaključio je Perućica za Grand.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija