• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

31.10.2023

16:00

"Pobediće na toj reviji nakaza!" Bora Čorba opleo po Šiptarima koji žele da idu na Evroviziju!

Printscreen Instagram/Informer

Estrada

"Pobediće na toj reviji nakaza!" Bora Čorba opleo po Šiptarima koji žele da idu na Evroviziju!

Podeli vest

Pored skandaloznih stihova, kojima prisvajaju južnu srpsku pokrajinu, Šiptari su se drznuli da na nastupu rukama pokazuju dvoglavog orla.

Lažna država Kosovo izabrala je svog predstavnika za Evroviziju! Iako nemaju dozvolu Evropske radiodifuzne unije da se pojave na najvećem svetskom muzičkom takmičenju, Šiptari su organizovali takmičenje na kojem je pobedio La Fazani s pesmom "Oj, Kosovo".

Pored skandaloznih stihova, kojima prisvajaju južnu srpsku pokrajinu, Šiptari su se drznuli da na nastupu rukama pokazuju dvoglavog orla. Taj potez simbolizuje "veliku Albaniju", koja obuhvata i veliki deo teritorije Srbije i drugih zemalja u regionu, što je očigledna politička provokacija.

 

 

Pažnju javnosti privuklo je i to što je pobedniku La Fazaniju nagradu uručio takozvani "kosovski premijer" Aljbin Kurti, koji se popeo na binu i izljubio se sa svojim "predstavnikom" na Evroviziji.

Frontmen grupe "Riblja čorba" Bora Đorđević ubeđen je da bi lažna država Kosovo pobedila ukoliko bi joj dozvolili da se takmiči na Evroviziji i objašnjava zbog čega.

Foto: shutterstock/Informer

Bora Đorđević

- Pederbal zvani Evrovizija odavno je prestao da bude muzičko takmičenje. To je uglavnom revija nakaza i politička manifestacija. Dakle, Fazan pobeđuje s lakoćom i ubedljivo - kaže Bora za Informer.

Njegov kolega, klavijaturista "Amadeus benda" Aleksandar Aca Stanimirović poručuje da bi Srbija trebalo da se povuče sa tog takmičenja ukoliko se Kosovu dozvoli da nastupa kao samostalna država.

Foto: Printscreen/Instagram/acaamadeus

Aca Amadeus

- Skandalozno je što je takozvana država Kosovo izabrala svog predstavnika za Evroviziju. Ukoliko im Evropa dozvoli da učestvuju, Srbija treba odmah da se povuče iz tog satanističkog takmičenja! Sram ih bilo što su izabrali svog predstavnika za Evroviziju, a sram bilo i debile iz Evrope ako im dozvole da se takmiče! - kaže Aca za Informer i dodaje da je on digao ruke od tog festivala:

- Evroviziju ne gledam godinama jer je izgubila svaki smisao!

Pevača Nikolu Rokvića nije iznenadilo to što je lažna država Kosovo izabrala svog evrovizijskog predstavnika.

Foto: ATA Images

Nikola Rokvić

- Ništa me više neće začuditi od takve Evrope, takvog takmičenja i takve "države"! - bio je kratak Rokvić.

Podsetimo, Srbija će svog predstavnika izabrati dogodine na takmičenju koje organizuje RTS. Ove godine boje naše zemlje branio je Luk Blek s pesmom "Samo mi se spava", a najveći uspeh ostvarila je Marija Šerifović, koja je 2007. s "Molitvom" pokorila Evropu.

Delovi šiptarske pesme "Oj, Kosovo"

 

"Koliko ga volimo, koliko ga volimo,
koliko volimo naše Kosovo...
Na Fejsbuku svaki dan pljujem
za tebe: "Svi u zatvor, svi u zatvor"...
Oj, Kosovo, ti si najlepše na ovom svetu,
dao sam svoj život za tebe...
Borimo se za naše Kosovo,
bez njega bismo bili niko...

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Osam godina od masakra u Žitištu! Siniša zbog ljubomore ubio 5, ranio 22 ljudi
Hronika

Osam godina od masakra u Žitištu! Siniša zbog ljubomore ubio 5, ranio 22 ljudi

Stravičan masakr dogodio se pre tačno osam godina u Žitištu, kada je Siniša Zlatić u bašti kafića "Makijato" iz automatske puške rafalnom paljbom ispalio 26 metaka i ubio petoro ljudi - bivšu suprugu Dijanu (30), njenog partnera Stevana Jojića (40), Vladimira Mijatovića (40), Jovanu Popović (20) i Vladimira Kosovića (34) i ranio još 22 osobe.

02.07.2024

14:40

Sport

Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"
Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"

Lider francuske desnice Marin le Pen optužila je francuskog predsednika Emanuela Makrona da žuri da imenuje najviše zvaničnike, što ona vidi, kako je navela, kao preotimanje vlasti.

02.07.2024

15:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija