• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

31.10.2023

20:04

Milena Ćeranić udarila na kolegu: Uopšte ga ne poštujem i to se neće promeniti!

ATAIMAGES

Estrada

Milena Ćeranić udarila na kolegu: Uopšte ga ne poštujem i to se neće promeniti!

Podeli vest

Pevačica Milena Ćeranić, gostujući u jednoj emisiji, ispričala je kako sa Milošem Bojanićem nije u lošim odnosima, već misli da je on loš.

Ovo mišljenje, tvrdi, niko ne može da joj oduzme ili promeni i prilično joj je drago zbog toga.

To, čak, uopšte i ne skriva.

- Nije da smo u lošim odnosima, samo ga ne poštujem i to je to. Mi možda i kažemo zdravo kada se vidimo. Nikada se nisam posvađala sa njim, samo mislim da je on loš i to je to - istakla je u „Pulsu Srbije", pa dodala:

Foto: ATAIMAGES

 

- Sve mogu da ti oduzmu, ali mišljenje ne. Baš mi je drago jer ne mogu mišljenje da mi oduzmu. Ne bih ja o ovome pričala da se ne zna javno. Nikada nisam volela da pravim reklamu preko tuđih imena, pominjući druge ljude i tako... - objasnila je Ćeranićeva, koja je svakako iznenadila ovom izjavom.

Potom, ispričala je kako joj je i stavove baš teško promeniti.

- Mišljenja ne menjam, a stavove teško. Možda nekim sazrevanjem, poglede usmeravam na važnije stvari, ali suštinski ne. Nikada se nisam ogrešila u svom mišljenju o drugima, jedino kada sam iracionalno htela da dam drugu šansu, pa tada pogrešim - ispričala je pevačica u pomenutoj emisiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija