• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

01.11.2023

13:23

Uništen mural Jovane Jeremić, alarmirala policiju! Voditeljka tvrdi: "To su naručile žene koje pokušavaju da vrate svoje muževe"

Miloš Rafailović

Estrada

Uništen mural Jovane Jeremić, alarmirala policiju! Voditeljka tvrdi: "To su naručile žene koje pokušavaju da vrate svoje muževe"

Podeli vest

Jovani Jeremić po drugi put je uništen mural koji je ovoga puta bio na zidu zgrade u kojoj ona živi. Ona je ovoga puta kontaktirala policiju i tvrdi da se za nalogodavcem i počioniocem ovog dela traga.

Mural sa likom popularne voditeljke Jovane Jeremić nedavno je premešten, a danas je i uništen, zbog čega se ona hitno oglasila i otkrila šta se desilo. Kako je ispričala, Jovana je alarmirala i nadležne organe.

Foto: Foto Informer.rs

Prethodni mural koji je uklonjen

 

- Mural nije uništen, ali je napadnut. Sve je snimljeno na kamerama, prosleđeno policiji, uskoro će se saznati ko su počinioci, ko je nalogodavac. To je urađeno na privatnoj svojini, ovo nije zid koji pripada ulici, ovo je naš zid. Zid našeg prolaza, to je privatni zid, ja sam to platila. To je moja lična imovina, zid zgrade u kojoj imam stan koji sam platila 200.000 evra! - kazala je Jovana za Informer i otkrila na koga sumnja:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Prethodni mural koji je uklonjen

 

- Ja sumnjam na žene, ljubomorne žene koje su naručile da mural bude napadnut. One su ljubomorne na moj uspeh, a to su osobe koje pokušavaju da vrate svoje muževe koji ih varaju na sve strne. Nesrećne žene. Policija već uveliko traga za njima! Neko je plaćen za to. Šta da kažem kad su oštetili mural jednom Bati Živojinoviću, što ne bi i meni? - poručila je voditeljka.

Jovana je nedavno otkrila i zbog čega je mural premešten.

- Nije bilo nikakvih problema, znam čoveka na čijoj zgradi je naslikan mural prvobitno, pijemo kafu svaki dan. To nije naše vlasništvo, pa smo se dogovorili samo da ga premestimo na drugu zgradu. Sada je kod moje zgrade. Nisam ja kriva, taj ko je naslikao nije znao da ne sme tu da crta - rekla je voditeljka "Novog vikend jutra" na Pinku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija