• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

01.11.2023

17:51

Goca Tržan podivljala! Smeta joj što je pitaju za Karleušu, drsko odbrusila novinaru (VIDEO)

ATAIMAGES

Estrada

Goca Tržan podivljala! Smeta joj što je pitaju za Karleušu, drsko odbrusila novinaru (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Goca Tržan zapitala se zašto mediji imaju potrebu da pitaju nju i njene kolege za mišljenje o albumima Jelene Karleuše!

Albumi Jelene Karleuše privukli su veliku pažnju, a medije je, razume se, zanimalo mišljenje kolega ekscentrične pevačice, pa smo iz nedelje u nedelju svedočili različitim stavovima akonto "Alfe" i "Omege".

Ipak, jedna od onih kojima je to zasmetalo jeste Goca Tržan.

- Ne znam zašto svi novinari imaju potrebu sve javne ličnosti da pitaju za albume Jelene Karleuše. Sumnjam da nju pitate za bilo čiji od naših - rekla je Tržanova na TV Hajp. 

Podsetimo, jučerašnji dan obeležilo je razočarenje Jelene Karleuše u Editu Aradinović, koja je otvoreno pretila muzičkoj zvezdi na društvenoj mreži Iks.

Iako je Jelena odlučila da ne reaguje i za Informer poslala poruku mira, Editino neprimereno ponašanje prrivuklo je ogromnu pažnju javnosti, koja nije zaboravila njene reči zahvalnosti upućene ekscentričnoj plavuši. 

Foto: ATAIMAGES

 

Naime, Aradinovićeva je pre tri godine, gostujući u emisiji "Netkulturno", progovorila o Karleušinom dobročinstvu, istakavši tom prilikom da joj ga nikada neće zaboraviti. 

Bile su priče kako je Karleuša ispljuvala moju pesmu. Ona žena nije ni znala da ja to pevam. Ona je jedna od velikih zvezda koje su meni ponudile pomoć kada je Indi bila u bolnici. Rekla mi je: "Slušaj, šta ti treba? Ako ti treba neka kinta, reci. Ne mora niko da zna." Cenim to! Nikada joj to neću zaboraviti. Nije morala to da uradi. Hvala joj - pričala je Edita.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija