• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

01.11.2023

18:30

Konačno! Pojavio se snimak Stanijinog bivšeg i transrodne pevačice, istina o njihovom odnosu otkrivena!

Igor Živković

Estrada

Konačno! Pojavio se snimak Stanijinog bivšeg i transrodne pevačice, istina o njihovom odnosu otkrivena!

Podeli vest

Poslednjih meseci jedna od glavnih tema u svetu šoubiznisa su transrodna pevačica Elektra Elite i nekadašnji rijaliti učesnik i maneken Marko Marković.

Dok javnost bruji o njihovom odnosu i nagađa da li su zajedno, oni su obostrano profitirali i napokon se saznala istina. Razlog njihovog poznanstva je zapravo saradnja.

Foto: Igor Živković

 

Naime, Elektra je angažovala bivšeg dečka Stanije Dobrojević za snimanje svog spota za novu pesmu "Penal", koji je danas ugledao svetlost dana. Tekst numere je u ljubavnom maniru, koji opisuju i video kardovi sa Olimpijskog stadiona u Berlinu i posebnih delova Crnogorskog primorja. U spotu se jasno vidi da je njihov odnos prisan, posebno s Markove strane koji nije ostao imun na njene nove velike grudi.

Foto: Igor Živković

 

Elektra i Marko su proveli nekoliko nezaboravnih dana u Nemačkoj gde su se prvi put videli nakon njenog poziva. Znatno su se zbližili i ostali u kontaktu. Nedugo posle toga pevačica je bila gost kod njega u Podgorici i bukvalno se nisu razdvajali. Njeni saradnici koji su bili sa njom, kao i njegovo okruženje, primetilu su da među njima postoji nešto više od prijateljstva i saradnje. Niko od njih taj odnos nije negirao, niti potvrdio - otkriva izvor za medije.

Foto: Igor Živković/Promo

 

Dok se neko od njih ne oglasi ovim povodom, ostaće i dalje samo na pitanjima i nagađanjima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija