• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

05.11.2023

13:54

Dejan Matić pazario nekretninu u Grčkoj: Pevač ušao u keš, pa se javno pohvalio!

ATA Images

Estrada

Dejan Matić pazario nekretninu u Grčkoj: Pevač ušao u keš, pa se javno pohvalio!

Podeli vest

Dejan Matić otkrio je da će uskoro postati vlasnik nekretnine na obali mora.

Dejan Matić je pre izvesnog vremena sve iznenadio kada je vozio motocikl i automobil, a sada je otkrio da li je možda tokom letovanja sam upravljao brodom.

- Nisam, ne radi me ništa. To mi je nešto onako, više je za neko uživanje. Znaš kako kažu, najbolje je kada ti najbolji prijatelj ima brod - kategoričan je bio Dejan, a s obzirom na to da ga „ne radi“ upravljanje brodom otkrio je da li mu je izazovno da sam vozi avion.

Foto: ATA Images

 

- Jedan moj drugar je išao „cesnom“ da razgleda Novi Sad i Čenej sa jednim pilotom, i upitao je da li bi mogao on sam da proba da vozi. Ovaj mu kaže da može. Kad je video da je stavljen pred svršen čin i da treba da sedne za upravljač letelice on kaže: „Ne radi mene to, mene radi da ga proteram negde ispod podvožnjaka“ - ispričao je Dejan anegdotu i naglasio da bi vožnja aviona tako izgledala i u njegovom slučaju.

Foto: ATA Images

 

Pevač je otkrio i da li namerava da se vrati iz Beča gde živi godinama u srpsku prestonicu.

- Ja sam privatno u Beču, a poslovno sam u Beogradu. Kako ima puno posla sve sam manje u Beču, ali odvojim tih par dana da se posvetim porodici i dečacima i da učestvujem u njihovom odrastanju tako da sam nekako spojio lepo i korisno. Mislim i da imam mnogo više vremena da se posvetim njima tamo nego što bih imao u Beogradu. Balansiram i dobro mi ide - ispričao je Dejan.

Kada je letnji period Saša Matić provodi slobodno vreme sa porodicom na crnogorskom primorju, dok Dejan priznaje da je i sam u akciji nekretnine na morskoj obali.

- Ima nešto, već sam rešio, ali u Grčkoj - otkrio je Dejan za "Grandonline".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija