• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

05.11.2023

17:45

Kaliopi van sebe! Oglasila se još jednom i otkrila detalje o ženi koja je preminula u toku koncerta

ATAIMAGES

Estrada

Kaliopi van sebe! Oglasila se još jednom i otkrila detalje o ženi koja je preminula u toku koncerta

Podeli vest

Makedonska pevačica Kaliopi Bukle oglasila se još jednom povodom nemilog događaja, kada je žena preminula u toku njenog koncerta u MTS Dvorani.

U toku koncerta Kaliopi Bukle u MTS dvorani, jednoj ženi se slošilo i, kako je Informer prvi pisao, preminula je na licu mesta.

Hitna pomoć nije mogla mnogo toga da učini, a makedonska pevačica se danas ponovo oglasila povodom nesrećnog slučaja.

- Javljam se u ime svih nas koji smo tužno i tragično doživeli sinoćnu tragediju. Najtužniji trenutak ikada u mojoj karijeri. Veliki šok za sve nas. Koncert još nije počeo, čekali smo da svi uđu, da se napuni dvorana i da slavimo život i gospođa koja je preminula je bila jedna od njih. Odmah sam sišla u publiku i shvatila da imamo ozbiljan slučaj - započela je Kaliopi.

- Publika su neverovatni ljudi, svi su se molili da se dogodi neko čudo, ali nažalost, to se nije dogodilo. Jedan život je vredniji od stotinu koncerata. Odlažemo koncert i novi termin će uskoro biti poznat. Želim da u ime celog svog tima uputim saučešće celoj porodici. Gospođa je samo godinu dana starija od mene, nije iz Makedonije, tu je bila i njena ćerka, brinuli smo se i o njoj, dok ostatak porodice nije došao na lice mesta. Ponosna sam na naš narod i drage ljude koji su sinoć bili u sali, svi su napustili prostor kada je to zatraženo zbog kiseonika za pacijenta - naglasila je Bukle.

Pevačica je malo bliže opisala nesrećnu gospođu.

- Žena je majka mog fana i ne bih otkrivala njen identitet. Kada se nešto tako strašno dogodi, ne znam kome je do plesa. I naša dužnost je bila da pokažemo poštovanje prema porodici. Nadam se da se ovako nešto više nikada neće dogoditi - zaključila je pevačica u emisiji "Premijera-Vikend Specijal".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija