• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

06.11.2023

07:58

Golišava Prija! Pevačica otkrila cela leđa, a sevnula i guza ispod dubokog šlica

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Golišava Prija! Pevačica otkrila cela leđa, a sevnula i guza ispod dubokog šlica

Podeli vest

Aleksandra Prijović napravila je pravi lom u regionu i osvojila srca publike kako u Srbiji, tako i u Bosni i Hrvatskoj, a uskoro će to učiniti u Hrvatskoj. Međutim, ona nije pauzirala ni sa nastupima u dijaspori, te je nedavno nastupila u Nemačkoj i oduševila sve, posebno provokativnim izgledom.

Aleksandra se pojavila na bini u crnoj, uskoj haljini, potpuno otvorenih leđa sa prorezom pozadi toliko dubokim da se svakog trenutka očekivalo da će joj sevnuti i guza što je odmah izazvalo oduševljenje publike.

Foto: Informer prntscreen

 

 

Prija je izvodila svoje hitove, ali i pesme kolega, te se publika, sudeći po snimcima koji su osvanuli na TikToku i Instagramu, sjajno zabavljala tokom cele noći.

 

 

Aleksandra je bila dobro raspoložena, pa se u ritmu muzike uvijala za obožavatelje, a zvučala je odlično.

Foto: Informer prntscreen

 

 

U jednom momentu se i izula, ponesena energijom u klubu, a svi ovi momenti završili su na mrežama.

Od fanova je dobila i poklone, poput buketa cveća, što ju je potpuno oduševilo.

Po povratku iz Nemačke, Aleksandra je priznala da je malo umorna, ali da je spremna i za koncerte u Hrvatskoj:

- Kako sam? Malo umorno, ali dobro... Da l' su se sumirali utisci? Znaš kako, ja i posle Sarajeva nisam svesna svega! Možda kad se završi turneja... (smeh) Za Hrvatsku sam spremna, ja sam spremna za sve! - kazala nam je sinoć.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija