• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Ines Grk

06.11.2023

20:57

Nina Janković udarila na esnaf: "Spremna sam na sve zbog uloge, ali naše produkcije nisu" (VIDEO)

ATAIMAGES

Estrada

Nina Janković udarila na esnaf: "Spremna sam na sve zbog uloge, ali naše produkcije nisu" (VIDEO)

Podeli vest

Na večerašnjoj promociji kolaboracije dva modna brenda pojavila se i glumica Nina Janković.

Nina Janković pojavila se večeras na promociji saradnje dva modna svetski poznata brenda, a za početak je okupljenim medijskim ekipama, među kojima je i Informer, otkrila da li je sklona eksperimentima, te koliko joj je inače potrebno da se spremi za izlazak.

- Ponekad volim da eksperimentišem. Ne uvek. Sve zavisi od događaja. Imam saradnike kojima se prepustim, pa to nekad potraje malo duže. S druge strane, kada se sama se spremam, gotova sam za 15 minuta.

Šarliz Teron se zbog uloge ugojila i gotovo promenila lični opis, a Nina je sada otkrila šta bi ona uradila zbog role.

- Spremna sam na sve, samo nisam sigurna koliko su naše produkcije spremne. Evo sada sam promenila nešto. Ošišala sam šiške (smeh).

Za kraj, Jankovićeva je istakla koja je uloga iz snova.

- Skoro sve uloge koje sam dosad radila. Ponosna sam svoj rad - kaže glumica za Informer.

Ninin intervju pogledajte u videu ispod.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija