• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

09.11.2023

09:35

(VIDEO) Peja se "osušio" nakon što ga je ostavila 25 godina mlađa supruga: Dok mu sin urla na bivšu ženu, evo šta voditelj radi

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

(VIDEO) Peja se "osušio" nakon što ga je ostavila 25 godina mlađa supruga: Dok mu sin urla na bivšu ženu, evo šta voditelj radi

Podeli vest

Zoran Pejić Peja posle pet godina braka razveo se od svoje 25 godina mlađe supruge Dragane Pejić sa kojom se venčao na Ibici.

Voditelja je ekipa emisije "Paparaco lov" snimila u gradu, dok je završavao svakodnevne obaveze, a mnogi su primetili da je znatno smršao.

Bivši muž Zlate Petrović je, najpre, bio na treningu, zatim u jednoj privatnoj klinici, a kasnije i otišao sa prijateljem na piće.

Podsetimo, Peja se nedavno oglasio nakon razvoda od 25 godina mlađe supruge.

- Evo i zvanične objave sa moje strane, drage moje kolege, novinari bili ste strpljivi. Želim da vas obavestim da već četiri meseca Dragana i ja ne živimo zajedno, rastali smo se. Rastali smo se uz jednu kaficu, seli smo ujutru i svako je krenuo svojim životom. Ne zamerite što je ovako javno govorim, ali da ne bih svima objašnjavao pojedinačno. Nema tu nikakvog prljavog veša, ničeg lošeg, rastali smo se kao veliki prijatelji i drugari - rekao je on, piše Grand.

Foto: ATAIMAGES

 

Peja je jednom priliko priznao za medije da bi voleo da on i Dragana dobiju dete.

- Voleo bih da imamo bebu. Najveća sreća i najveći uspeh u životu su deca. Ja sam moje roditelje obradovao, jer sam postao čovek, nisam postao prevarant i probisvet. Tako bih i ja bio srećan da moja deca u budućnosti budu poštena i dobrti ljudi. To je uspeh.

Inače, nedavno je njegov i sin Zlate Petrović, Jovan Pejić napravio skandal na rođendanu ćerke Radiše Trajkovića Đanija.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija