• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.Č.

09.11.2023

23:55

"Imala sam probleme sa svekrvama": Kaja Ostojić u emisiji "Estradanje" progovorila o svoja tri bivša braka (VIDEO)

Informer

Estrada

"Imala sam probleme sa svekrvama": Kaja Ostojić u emisiji "Estradanje" progovorila o svoja tri bivša braka (VIDEO)

Podeli vest

Kaja je u emisiji "Estradanje" progovorila o bivšim partnerima i njihovim majkama, ali je otkrila i koja je najveća mana posla kojim se bavi.

Nisam imala divne odnose sa svekrvama, kaže Kaja Ostojić. Pop pevačica je gostovala na Informer TV u emisiji "Estradanje" i s Milijem Čolićem razgovarala je i o svoja tri bivša braka. Kaja je naglasila da nije bila s muškarcima koji su bili vezani za majke, ali sa svekrvama nije imala naročito sreće.

Foto: Informer

 

- Nisam bila s edipovcima, ali nisam imala ni divne odnose sa svekrvama. Zapravo, probleme uvek imam s malograđanima, a što mi je svekrva bila obrazovanija, to sam s njom imala bolji odnos. Najbolji sam imala sa svekrvom koja je bila profesorka u srednjoj školi - rekla je Ostojićeva, potvrdivši Miliju da je u pitanju majka njenog drugog supruga, košarkaša Uroša Duvnjaka.

Spisak brakova

Kaja je priznala da joj smetaju tekstovi u kojima se apostrofira njen ljubavni život.

- U poslednje vreme mi smetaju spiskovi mojih brakova i ljubavi na portalima. Čini mi se da kada neko nema šta da napiše, onda pribegne toj temi. Svaki moj muž je imao nešto meni blisko iako deluje da su sva trojica apsolutno različiti i da nemaju ništa zajedničko - objasnila je Kaja i dodala kom tipu žena ona pripada:

Foto: Informer

 

- Od onih sam žena koje vole da im se udvaraju, da ih jure i da muškarcu bude centar sveta. Smatram da žena treba da bude zavedena, iako za sebe mogu da kažem da imam muški mozak i da volim da sama sebi sve rešim i obezbedim.

Ostojićeva naglašava da je kao pevačica veoma rano morala da nauči da kaže ne nepristojnim ponudama, menadžerima, frizerima i šminkerima i objasnila jednu od najvećih mana posla kojim se bavi, kao i s kakvim je osobama imala prilike da se druži:

- Žene koje se bave ovim poslom u suštini su jadne. Čim zarađuješ više od proseka, ljudi hoće da se ogrebu o tebe i da uzmu deo onoga što imaš. Imala sam prijatelja kod koga je bio ključ mog stana dok sam živela u inostranstvu. Kada sam dolazila, primetila sam da mi je nestao bežični zvučnik, a onda sam primetila i da mi je krao garderobu. Ne bih pominjala ime, jer sada ima dovoljno problema i bez mene.

Foto: Informer

 
Samokritična

Pevačica se dotakla i svoje lepote, koje, kako kaže, nije uvek u potpunosti svesna.

- Samokritična sam i mislim da nisam svesna svoje lepote. Moja sigurnost i zadovoljstvo povezani su s onim brojem koji se pojavljuje kada stanem na vagu. Mnogo treniram i vodim računa o ishrani, probala sam da imam 60 kilograma, ali shvatila sam da mi je najbolje kada imam 63 - objasnila je prelepa i prezgodna Katarina.

Bakšiš primam samo na bini

Katarina je prokomentarisala i fenomen bakšiša, koji je karakterističan za savremenu muzičku scenu.
- Na nastupima ne silazim s bine i ne pevam među posetiocima ili stolovima. Bakšiš uzimam, ali samo ako mi se donese. Inače, ja ne pristajem na spuštanje cene nastupa. Pevam ili džabe ili po punoj ceni - poentirala je Ostojićeva.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija