• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas/Informer/D.S.

09.11.2023

22:06

Ceca pomogla koleginici da zatrudni: Pevačica dobila sina zahvaljujući folk zvezdi

Kristijana Ćaćić

Estrada

Ceca pomogla koleginici da zatrudni: Pevačica dobila sina zahvaljujući folk zvezdi

Podeli vest

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je koleginicu Zlatu Petrović svojevremeno posavetovala da ode na vantelesnu oplodnju, putem koje je zatrudnela i dobila sina Jovana.

Iako je dete poznatih roditelja, o Jovanovom životu se ne zna mnogo, ali ono što naslednik Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje ne krije, jeste da ga je majka dobila vantelesnom oplodnjom.

Foto: Informer

 

- Majka nije mogla da ostane u drugom stanju, otišla je na vantelesnu oplodnju, ja sam dete iz epruvete i ne stidim se toga. Nikada, ali zaista nikada to meni nije smetalo, a ni društvu oko mene - rekao je on u jednoj emisiji.

Jovan je tada otkrio i kako je folk diva, Svetlana Ceca Ražnatović, pomogla njegovoj majci da zatrudni. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Mama dugo nije mogla da ostane trudna. Ona je dobila savete od Cece Ražnatović, koja joj je preporučila doktora, zahvaljujući kom je vantelesnom oplodnjom mama uspela da zatrudni. Ja sam dete iz epruvete - ispričao je Jovan.

Zlatin i Pejin sin otkrio je i da ga je vaspitavala baka jer roditelji zbog posla nisu imali vremena za to i dodao da mu je u detinjstvu najbitniju ulogu imala baka, jer su njegovi roditelji zbog posla često putovali.

- Baka je najviše doprinela mom vaspitanju. Pošto moji roditelji nisu bili kod kuće. Imali su turneje. Mama Zlata i Peja nekada nisu bili kod kuće i po 20-30 dana. Imao sam žene koje su me čuvale. Kada je deka umro, baka se preselila kod nas. Tada me je ona preuzela. Ona me je učila da budem skroman. Mama je učila da ne budem kompleksaš. Od tate sam učio da ne idem u kafane da se bijem. Od bake sam naučio životnu priču - istakao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija