• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2023

12:17

Poklon publici pred Arenu: Dragana posle duge pauze snima pesmu

Promo

Estrada

Poklon publici pred Arenu: Dragana posle duge pauze snima pesmu

Podeli vest

Do spektakla Dragane Mirković u Štark areni ostalo je nešto manje od dva meseca, karte se prodaju velikom brzinom, a Dragana je odlučila da u ovom periodu dodatno obraduje publiku i to novom pesmom.

Regionalna muzička zvezda prekinuće višegodišnju pauzu i početkom decembra objaviti singl kojm će obogatiti ionako već rekordnu listu od više od 60 pesama koliko će izvesti na koncertu.

- Potraga za novim pesmama traje već dugo ali slučaj je hteo da se tek pre nekoliko nedelja pojavi ne jedna, već nekoliko numera koje mi se dopadaju. Odlučila sam da za početak snimim singl, ali nije isključeno ni da će biti još novih pesama posle Arene. Iako ću izgoreti od nestrpljenja, zasad ne mogu sa otkrijem detalje ali će publika sve saznati kada dođe vreme i sigurna sam da će mnogi biti iznenađeni. A nije to jedino iznenađenje koje spremam, ovih dana vredno radim sa svojim timom saradnika da bih svima koji budu na mojim jubilarnim koncertima priredila nešto što nisu još videli na ovim prostorima - rekla je Dragana koja je najavila i još nekoliko koncerata na turneji.

Folk carica će se tako družiti sa publikom 14. februara u Kragujevcu, osmi mart je rezervisan za Novi Sad dok će Nišlije moći da je vide 15. marta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija