• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand.rs/Informer.rs/D. I.

14.11.2023

13:45

"Sujeta radi, izgrize mozak": Slađa Alegro isprozivala sve koji su ljubomorni na Priju

Informer

Estrada

"Sujeta radi, izgrize mozak": Slađa Alegro isprozivala sve koji su ljubomorni na Priju

Podeli vest

Aleksandra Prijović napravila je uspeh na kojem joj mnogi zavide, posebno kolege, ali ne i Slađana Dragaš poznatija kao Slađa Alegro. Poznata pevačica se prosto razbesnela nakon što su Aleksandru mnogi omalovažavali iako je napravila nešto što mnogi nisu, zakazala po nekoliko koncerata u prestonicama u regionu.

Slađa je najpre progovorila o sebi i svojim godinama, te istakla da ne krije da je napunila 45-u:

Foto: Foto: Sharan Concept/Blagoje Kešelj

 

 

- Ne krijem ja godine, 45 u junu punih, pa dobro je. Ne znam zašto bi neko krio godine. Mada to je njihov izbor i oni imaju neki problem očigledno sami sa sobom. Ja još uvek nemam taj problem i mislim da ga nikada neću ni imati. Godine su samo dokaz da ste stariji, zreliji. Što reče jedna moja starija koleginica, treba voleti i svoje bore jer su one dokaz načina života, borbi i junaštva. Tako da ne krijem godine, a i dobro mi stoje - priznala je pevačica koja je bila otvorena i po pitanju svega što se dešava Aleksandri Prijović koja je u Beogradu, Sarajevu i Nišu održala tri spektakla, dok je u Zagrebu zakazala čak pet koncerata:

- Nisam se oglašavala na tu temu i samo sam napisala jedan kratak status na svom storiju. Nisam nikoga imenovala niti ću, ali mene užasno nervira kada osporavamo nečije uspehe i posle nečijeg vrtoglavog uspeha tražimo razloge zašto li je to tako. Pobogu! Da li se karte poklanjaju ili ne poklanjaju. Zašto prosto ne možemo reći „skidam kapu za nešto što je ultra mega kvalitetno“- poručila je pevačica, a potom dodala:

Foto: ATA Images

 

 

- Ona je jedan izvanredan vokal i po mom mišljenju jedan od boljih na našoj estradi. Toliko ulaganja u njenu karijeru, u celu tu priču, spotove, divne pesme koje ima i ja joj i ovom prilikom čestitam. Zvala sam je i posle koncerta u Areni da joj čestitam, i njoj i njenom menadžeru. Samo mogu da kažem jedno, veliko bravo i svaka čast za sve. I želim da ih napuni još 30, malo je po 5, po 3. Na žalost sujeta vrlo često radi, izgrize mozak! - oštro je izjavila Slađa koja je uputila  čestitke Aleksandri:

- Ako ste ostvareni i uspešni nema potrebe da imate gram sujete, da budete nesrećni što je neko drugi srećan. I da ste na njega besni i ljubomorni što je srećan. Ja samo mogu da podržim svačiji uspeh, a pogootvo nešto što je neosporno. Ne možemo sada sedeti i raspredati zašto se to desilo, da li je to sad Bog skockao. Ne, skockala je ona, i njen život, glas i njene pesme. I njeni saradnici i porodica, i svaka im čast na tome. Mogu samo da joj skinem kapu - dodala je Slađa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15