• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

16.11.2023

17:45

Đokovići obožavaju Anu Bekutu: Pevačica je bliska prijateljica Novakove majke, a kada je zapevala na slavlju, nastao je lom (VIDEO)

ATAImages foto

Estrada

Đokovići obožavaju Anu Bekutu: Pevačica je bliska prijateljica Novakove majke, a kada je zapevala na slavlju, nastao je lom (VIDEO)

Podeli vest

Dijana Đoković uspešno čuva privatnost svoje porodice od očiju javnosti. Okružena je uskim krugom ljudi, a među njima je i pevačica Ana Bekuta.

Društvenim mrežama kružili su snimci folk zvezde Ane Bekute kako “pravi lom” na slavi Đokovića. Svi vole da se vesele uz njene pesme, dobro je poznato kakvu atmosferu ume da napravi, a Dijana i Srđan su i jednu novu godinu dočekali uz Anin glas.

Foto: Printscreen/Eurosport

 

Majka najboljeg tenisera bila je i jedna od uvaženih gostiju na proslavi Aninog 60. rođendana u septembru 2019. godine. Među zvanicama su tada bile i njene kolege, kao što su Snežana Đurišić, Viki Miljković, Saša Popović i Suzana Jovanović, Milica Pavlović, Aco Pejović... Ali, najviše pažnje izazvala je Dijana Đoković.

Svi u Noletovoj velikoj porodici vole da se vesele i da se opuste uz dobru pesmu, a povoda za slavlje svakako ima puno jer teniser ne prestaje da niže uspehe. Videli smo i njega kako se snalazi sa mikrofonom, čuli smo i Jelenu, ali uvek je bolje muzički deo zabave prepustiti profesionalcima.

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

Osim toga, Ana Bekuta je i Dijanina bliska prijateljica, a njih dve bile su najveća podrška jedna drugoj tokom teških trenutaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija