• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

17.11.2023

16:16

"Trač o neverstvu ojačao je moj i Peđin brak!" Ana Rajković o pričama da je varala muža s Dušanom Vlahovićem

Instagram/Ana Rajković

Estrada

"Trač o neverstvu ojačao je moj i Peđin brak!" Ana Rajković o pričama da je varala muža s Dušanom Vlahovićem

Podeli vest

Trač o neverstvu ojačao je moj i Peđin brak, kaže Ana Rajković za Informer! Supruga proslavljenog golmana Predraga Rajkovića po prvi put je govorila o privatnom životu i skandalu koji je drmao javnu scenu, ali i njenu porodicu tokom Svetskog prvenstva u fudbalu. Naime, Anu su tada optužili da je varala supruga sa njegovim saigračem Dušanom Vlahovićem, a ona u razgovoru za Informer otkriva da su ih zluradi komentari dodatno zbližili.

Foto: Instagram/Ana Rajković

 

- Uticali su mnogo, ali pozitivno. Postali smo jači, porodično nas je ta situacija ojačala! Zadesila nas je u najtežem mogućem trenutku i baš zbog toga smo sve prebrodili na najbolji mogući način - kaže Ana i objašnjava kako izgleda život žene fudbalera:

- Mogu da vam kažem da nije teško biti žena fudbalera. Nekada su muževi išli u rat, a ovo je mnogo lepo. Supruga pratim kroz mnogo trofeja i uspeha. Naša deca sve to gledaju i pamte divne trenutke. Odrastanje naše dece je prelepo uz roditelja koji je profesionalni sportista. Ima mnogo benefita, deca govore više stranih jezika...  

Dizajnerka dečije obuće s golmanom ima dvojicu sinova i ističe da su obojica nasledili ljubav prema fudbalu i sportu uopšte:

- Relja već trenira fudbal, ali voli i da jaše, da trenira košarku... On prosto voli sport, dok Tadija želi da bude golman. Tadija je tatina kopija. Želi sve da radi kao tata, jer mu je on uzor i inspiracija, a meni je zbog toga neizmerno drago.

Foto: printscreen

 

Rajkovićeva ističe da joj ne smeta kada je oslovljavaju sa "žena fudbalera", te da joj imponuje ta titula, iako sama ima svoje zanimanje.

- Ne samo da mi ne smeta već mi je čast što sam žena fudbalera, tačnije, žena Predraga Rajkovića - ponosna je Ana. O svom suprugu ima samo reči hvale, a nama je otkrila i ono što javnost do sada nije znala o njemu:

- Peđa je veoma duhovit čovek, simpatičan je i osećajan. Više puta me je iznenadio na prelep način. Brižan je muž, ali i otac. Uvek je raspoložen i veseo, kada je teško, ume da kaže: "Ljubice, idemo dalje!"

Foto: printscreen instagram

 

Ostvarena kao supruga i majka, ali i poslovna žena, otkrila nam je koji je njen životni cilj:

- Dečaci teško podnose razdvojenost od tate, pa se trudim da stalno budemo zajedno. Smatram da je porodica ključ svega i da mora biti na prvom mestu. Razdvajamo se samo kada je Peđa u karantinu, ali nikada ne bih pristala na to da on živi u Španiji, a mi ovde. To ne dolazi u obzir! Najvažnije mi je da deca odrastaju uz oba roditelja. Odrasla sam samo uz majku i znam koliko je bitno da budem uz svog supruga. Biznis je mimo toga, porodica ne sme da trpi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija