• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./Kurir

18.11.2023

07:00

"Sada me je sramota!" Nada Topčagić ne može da oprosti sebi kako se ponašala prema Lauševiću: "Preživljavam baš teško njegovu smrt"

Informer

Estrada

"Sada me je sramota!" Nada Topčagić ne može da oprosti sebi kako se ponašala prema Lauševiću: "Preživljavam baš teško njegovu smrt"

Podeli vest

Nada Topčagić ne može da veruje da Žarka Lauševića više nema.

Legendarni Žarko Laušević je Nadu pomenuo u svojoj knjizi "Dan prođe godina nikad" u lepom kontekstu.

Kada je pevačica čitala njegovo delo, ostala je nema na reči koje je njoj uputio, a sada sebe krivi što se o njemu nije pobrinula ili ga bar nije pozvala da pita kako je.

- Sada kada je sve prošlo niko nije pomogao Žarku. Nisam ni ja. Svi ga sad vidimo kad ga nema. Kad su mi javili ljudi umesto da sam išla da ga tražim, stalno u nekoj žurbi, ja ne dam nikome u porodici da radi, sve nosim na svojim leđima i onda mi prođe dan i kada me novinari zovu budem premorena nisam ni za šta. Mnoge propuste sam napravila gde ne bi trebala. Konkretno u slučaju Luševića. Baš sam suprugu Zlatku rekla: "Kako ga nismo pronašli u Njujorku, a bili smo tamo". Veliki propust sam napravila. Toliko tužno i jadno od svih nas, od ljudi, čovečanastva - priča Nada Topčagić i dodaje:

Foto: printscreen instagram/topcagicnada

 

- Sada je kasno! Niko se nije pitao kakav je njegov život bio? Koliko se mučio? Nisam znala da je Žarko toliko bolestan. Za njega mi je posebno žao, jer je samo prošao kroz život. Ja sama sebi namećem teškoće života. Sada se svi opraštaju od njega, a gde smo bili sve ove godine da ga pitamo kako si. Sramota je i mene i sramota od čovečanstva. Sada nam je žao je, jeste sigurno, ali nismo bili ispravni prema njemu. Preživljavam baš teško njegovu smrt - rekla je estradna umetnica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija