• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./24sedam

18.11.2023

14:55

Poznati otkrili svoje prvo se*sualno iskustvo: Zdravko Čolić izgubio nevinost na livadi, a ova pevačica sa nastavnikom matematike

Informer

Estrada

Poznati otkrili svoje prvo se*sualno iskustvo: Zdravko Čolić izgubio nevinost na livadi, a ova pevačica sa nastavnikom matematike

Podeli vest

Svako pamti svoj prvi intimni odnos sa partnerom, a sada su neki poznati ispričali svoje iskustvo.

 

Zdravko Čolić Čola je priznao da je prvi put imao odnos na livadi sa čobanicom.

- Prvi intimni odnos imao sam jako mlad, sa jednom čobanicom. To se desilo na livadi, pa nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce sam kao dete iz grada bio jako simpatičan - ispričao je on. 

Ni Vesna Zmijanac se nije libila da otkrije svoje prvo seksualno iskustvo.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Prvi intimni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju. Naša veza bila je zaista ono što prava veza i treba da bude. Iako sam bila maloletna, izgledala sam starije za svoje godine. Šminka i garderoba doprinele su da se moje već oformljeno telo još bolje istakne. Razlika u godinama nije mi predstavljala smetnju. Bio mi je potreban neko stariji u kome sam, i ne znajući, nesvesno, tražila oca. Imponovalo mi je to što mi jedan odrastao muškarac sa autoritetom nastavnika poklanja pažnju i posvećuje vreme. Vodili smo ljubav pored Ibra, kod korzoa - bila je iskrena Vesna.

Voditeljka Suzana Mančić sa svega 16 godina je izgubila nevinost.

- Gubljenje nevinosti je traumatično iskustvo, jer tada završavate jedan život i započinjete drugi. Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam želela samo njemu da se dam. U to vreme je donja granica bila 16 godina i moram da kažem da sam jedva čekala da napunim toliko da bih sa njim uživala - rekla je Suzana, piše "Stil", dok je Mima Karadžić priznao jednom prilikom da je bio vrlo nespreman.

- Sve se dogodilo na obali Kotora u usidrenom čamcu. Bio sam veoma mlad i nespreman, pa se tako i cela akcija brzo završila.

Pevačica Nataša Bekvalac je isto vrlo mlada izgubila nevinost, imala je svega 16. godina.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija