• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

21.11.2023

07:54

Priju čuva Cecin čovek! Aleksandra unajmila telohranitelja koji je godinama bio uz Ražnatovićku

Informer

Estrada

Priju čuva Cecin čovek! Aleksandra unajmila telohranitelja koji je godinama bio uz Ražnatovićku

Podeli vest

O tome koliko Aleksandra Prijović vodi računa o karijeri i da od najboljih "krade" zanat, svedoči i to da je angažovala čoveka koji je nekada čuvao leđa jednoj od najpopularnijih zvezdi ikada u regionu, Svetlani Ceci Ražnatović.

Telohranitelj koji je godinama čuvao Cecu, sada se našao iza Aleksandrinih leđa što znači da je Prijovićeva rešila, ne samo da ima lično obezbeđenje, već i da to bude najveći mogući profesionalac. 

 

 

Inače, čovek kojeg je odabrala bio je Cecin telohranitelj sve do juna 2011. godine, a razlog zbog kojeg su prekinuli saradnju je taj što je pevačica bila tada u kućnom pritvoru.

Kako se tada pisalo, ovaj njen telohranitelj tada je postao lično obezbeđenje njenog sina Veljka, ali kako to nije funkcionisalo, on je odlučio da prestane da radi za Ražnatoviće i našao je drugi angažman.

Foto: Instagram prntscreen/aleksandraprijovic

 

 

Njemu se od tad , pa sve do sada gubi trag, a kada su nastale fotografije sa koncerata Aleksandre Prijović on se pojavio iza nje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija