• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs/D. I.

25.11.2023

07:24

Stilista prevario Teu i još jednu pevačicu: Dva puta naplatio istu stvar

drustvene mreze

Estrada

Stilista prevario Teu i još jednu pevačicu: Dva puta naplatio istu stvar

Podeli vest

Tea Tairović i njena koleginica Tatjana Pejčić, nekadašnja učesnica u "Zvezdama Granda", nedavno su shvatile da imaju identičan spot sa istom scenografijom i kostimima koje im je radio poznati stilista Bane Dević.

Stilista Bane Dević, najbolji drug pokojne Ksenije Pajčin, prevario je dve pevačice, Teu Tairović i Tatjanu Pejčić.

Foto: Miloš Rafailović

 

 

On ih je obukao isto za spotove koje su snimile. Ali ne samo da imaju isti stajling nego je i scenografija ista, kao i scenario.

Tea je nedavno objavila novu pesmu, koju je ekranizovala. Međutim, ono što ona nije znala pre snimanja jeste to da identičan spot uveliko postoji. Od kostima do scenografije, sve je gotovo isto.

Foto: Public

 

 

Tatjana Pejčić, pevačica koja je učestvovala u "Zvezdama Granda", odakle je počela i njena koleginica Tea, letos je objavila spot za koji je stajling radio upravo Tairovićkin stilista. Bane Dević nakon dužeg vremena dobio je priliku da sarađuje sa jednom od trenutno najvećih folk zvezda, ali on to očigledno nije znao da iskoristi, pa je ono što je već radio na prethodnom projektu bez ikakvog razmišljanja preneo na Teu. Napravio je minimalnu razliku, Tea ima zlatan kaiš, dok Tatjana nosi maramu oko vrata.

Foto: Youtube printscreeen

 

 

On je, dakle, za istu garderobu uzeo dupli honorar.

O ovoj situaciji Bane nije dao komentar, kao ni Tea, a oglasila se samo Tatjana Pejčić koja je bila šo9kirrana kada je pogledala spot svoje koleginice:

Foto: Youtube printscreeen

 

 

- Javili su mi prijatelji koji su videli Tein spot i onda sam pogledala i ja i zaista sam se šokirala. Nemam ništa protiv što je istu kreaciju kao i ja ponela Tea, ali je malo nefer s njegove strane. Uzeti istu kombinaciju i prodati je dva puta stvarno nije ni profesionalno ni korektno. Nazvala sam njega, jer ja volim da igram fer i pitala ga zašto isti koncept dva puta, ali mi je on samo rekao da nema tu puno mozganja jer, Rim je Rim - rekla jepevačica 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija