• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

25.11.2023

11:09

Opljačkana Iva Grgurić: Pobednici "Zadruge" pokradena sva ušteđevina

ATAIMAGES

Estrada

Opljačkana Iva Grgurić: Pobednici "Zadruge" pokradena sva ušteđevina

Podeli vest

Pobednica "Zadruge" prvi put je progovorila o teškom životnom periodu koji je sada iza nje.

Ivu Grgurić javnost je upoznala u "Zadruzi" i otad je jedna od najeksponiranijih rijaliti zvezda.

Ona je istakla da više ne planira da učešće u sličnim formatima, te su joj danas glavni izvor prihoda reklame na društvenim mrežama, gde se, po sopstvenom priznanju, susrela sa prevarom od strane izvesne ženske osobe.

Foto: ATAIMAGES

 

Bila je sada jedna teža situacija, gde sam svu svoju ušteđevinu, koju sam skupljala dugo, uložila u jedan biznis, gde sam prevarena od strane jedne dotične gospođice, o tome ću tek pričati. Sad je prošlo, iz te situacije sam se izvukla. Neverovatno, ali žena kad je sposobna i ima ambiciju, izađe iz svake situacije. Tako da sam sela, razmišljala sam, okej, sad sam pukla većinu svog novca, moram da se izvučem, to je malo teže, ali sam našla rešenje - rekla je Iva i otkrila da je našla brz način da taj novac ponovo zaradi.

Foto: ATAIMAGES

 

- Smislila sam plan koji mi je vratio novac u dva meseca. Uvek moram imati plan B i u ljubavi i na poslu - navela je bivša zadrugarka za Hajp.

Grgurićeva nije bila raspoložena za iznošenje detalja, pa nije otkrila ni ko je prevario, ali ni bez koliko novca je ostala.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija