• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G. T.

25.11.2023

12:41

SELMA ŠIPTARKA! Srbija joj dala sve, a sada peva nacionalističke pesme i pokazuje dvoglavog orla: Sram je bilo! (VIDEO)

Printscreen X, Kristijana Ćaćić

Estrada

SELMA ŠIPTARKA! Srbija joj dala sve, a sada peva nacionalističke pesme i pokazuje dvoglavog orla: Sram je bilo! (VIDEO)

Podeli vest

Bosanskohercegovačka pevačica Selma Bajrami redovan je gost u srpskim emisijama i klubovima gde voli da uzme pare, ali je sada pokazala i da nam ne misli dobro jer je gostovala u jednoj maloj, šiptarskoj diskoteci gde je zavijala i pokazivala simbol Velike Albanije - dvoglavog orla.

Vesela Selma igrala je i pevala šiptarske hitove, a kako bi dobila što više bakšiša, počela je da maše rukama i pokazuje dvoglavog orla uz arlaukanje.

Foto: TikTok prntscreen

 

Obučena u plavu, sintetičku, preusku haljinu u kojoj, očigledno, nije mogla da peva "Kakvo telo Selma ima" jer bi bila predmet podsmeha, pa je počela da izvodi šiptarske hitove. Ona je, po svemu sudeći, naučila tekst pesme koju je pevala iz sveg glasa. 

Selma je bosa i potpuno neuredna zapevala šiptarima i sa zadovoljstvom uzela bakšiš koji joj šiptari i nisu preterano davali. 
Sada je pitanje da li će dobiti zabranu ulaska u Srbiju s obzirom na to da je pokazala šta misli o državi u kojoj je bila rado viđen gost. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Милош Јанићијевић

pre 5 meseci

Зашто баш нико не објави већ једном да су апсолутно исти гест рукама чинили и немачки нацисти у Другом Светском рату!?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila podršku 169.195 glasača, a Pendarovski 69.710 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija