• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

28.11.2023

11:19

"Kad mi neko kaže da sam baba, guza mi se digne za centimetar": Karleuša se iznervirala, pa se obratila muškarcima

Instagram

Estrada

"Kad mi neko kaže da sam baba, guza mi se digne za centimetar": Karleuša se iznervirala, pa se obratila muškarcima

Podeli vest

Jelena Karleuša kao i Novak Đoković, mišljenja je da je u najboljim godinama, ali je uznemirava kada neko za žene u 45. govori da su "babe" ili da ne bi trebalo da se fotografišu. Ona se sada obratila muškarcima koji imaju ružne komentare za žene u njenim godinama, pa im saopštila tužnu istinu - da su oni u mnogo gorem stanju.

Jelena je istakla i šta se dogodi svaki put kada joj neko uputi uvredu na račun godina:

Foto: printscreen instagram

 

 

- Svaki put kada me neko uvredi zato što imam 45 godina, ja smršam još 100 grama. Od bola u... Svaki put kada neko kaže da su žene 'babe' sa 45, meni se izrazi još jedan trbušnjak, a d*pe mi se popne za centimetar. Svaki put kada neko kaže da su žene 'stare' u 45 godina, ja budem još mlađa i brutalnija prepička! Svaki put kada neko kaže da žena sa 45 ne treba da slika "s*se i dupe" ja pokažem muški polni organ od 45 centimetara. Tražili ste, gledajte! Ne vređajte žene zbog godina da ne bi počele da vređaju muškarce zbog miltavog polnog organa, ćelave glave, pivskog stomaka i promaje na računu već sa 30! One tada običćno nađu dečka od 20 godina koji tu ne vidi nikakav problem, naprotiv! - napisala je Jelena na svom profilu na Instagramu.

Foto: Informer

 

Inače, proteklih dana mnogi su komentarisali kako Jelena dobro izgleda, te nije baš najjasnije koju su joj kritičari manu našli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija